Къци със собствено предаване по “Нова телевизия”

Къци Вапцаров

  Без значение за кого ще гласуват зрителите на „ВИП Брадър“, големият победител от шоуто тази година ще бъде водещият Къци Вапцаров. Освен че успя да се вреди с един от най-високите хонорари в шоуто, позабравеният продуцент на „Риск печели, риск губи“ скоро ще се сдобие и със свое собствено предаване. Така позакъсалата му кариера отново ще бъде възродена.

Още с влизането си в Къщата Къци не скри, че е приел да участва в шоуто само с една мисия – да остане до финал. Вместо голямата награда обаче шоуменът има съвсем друга цел – да се рекламира. Той вече е говорил с продуцентите на „ВИП Брадър“ и в края на риалити сезона ще стартира ново развлекателно предаване, в което той ще е главно действащо лице

То ще бъде отново по добре известния модел на „Супершоу Невада“ и „Риск печели, риск губи“ и ще раздава парични и предметни награди на участниците.

Един от упоритите слухове е, че за да му се отвори ефирно време, Къци ще измести не особено харесвания напоследък Румен Луканов и предаването „Сделка или не“. Самият Румен вече усещал, че му се готви комплот. Той бил силно разтревожен още ще когато тръгна друго шоу, в което се разиграват големи суми – „Национална лотария“ със Захари Бахаров. С конкуренцията му с Къци примката около врата му още повече се затягала и било въпрос на време някой да го сюрпризира за промени в програмната схема.

Макар новото предаване на Вапцаров вече да е уговорено, около него има още доста неясноти и подробности, които трябва да се решат. Затова веднага щом излезе от Къщата, шоуменът ще започне да разработва сценарий. Продуцентите му от „ВИП Брадър“ обаче имали ясна представа кога да стартират предаването.Те искали да хванат вълната, докато Къци е на върха на популярността си и да експлоатират максимално името му. Затова и шоуто трябвало да тръгне на екран преди Коледа. Къци не влезе в Къщата заради парите.

Не, че те не му трябват, но той просто искаше отново да се завърне в телевизионния бизнес много повече. Още докато водеше преговорите да вземе участие, въпросите му бяха какво ще се случи след това. Той е умел плановик и всичко му се движи по предварителна схема„, разкриват стратегията на Вапцаров наши източници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *