Къци нокаутира Любен Дилов: Изхвърлихте ме от Бтв, за да наложите Евтим Милошев!

Любо Дилов - син

Близо седем години след свалянето на Къци Вапцаров, той се изправи пред своя „душманин” Любен Дилов- син. Цялата истина за свалянето от екрана на Къци Вапцаров лъсна.

Според него целта на неговото сваляне е да се наложи Евтим Милошев като продуцент. Така Къци Вапцаров потвърди слуховете разразили се след неговото сваляне. Тази истина не допадна на Любо Дилов- син и той се опита да опровергае твърденията на Къци.

Така двамата едва ли не се скараха, защото думите на  Вапцаров удариха Любо в носа. Къци за това влезе във VIP Brother, за да се чуе истината, толкова изтърпя, но ето шансът му се поднесе, да нанесе решителния удар. Тогавашната шефка на БТВ Светлана Василева, цели две години държала Къци в напрежение с договори само за шест месеца.

Така едва ли не насила са наложили Евтим Милошев на мястото на Къци Вапцаров като продуцент. Любен Дилов не се съгласи с тези твърдения. Ние много добре може да преценим кое е истината. Спомняме си обидите по от Слави по адрес на Къци, както и лицемерните канения на Къци в досадилото на всички шоу на Слави.

Въпреки твърденията на Любен Дилов- син, Къци си остана на своето мнение и спомена, че не тай лоши чувства към продуцентската мафия на Слави и компания … Те са общо взето се правят, че не чуват хората, които се молят да бъдат спасени от това шоу пълно с обиди. Защо ли това задържало се толкова години на екран шоу смята, че е ценно за зрителите?

Къци Вапцаров

Да в един момент може да е имало нещо положителни в шоуто Куку от преди 10 години, но от тогава се натрапват глупостите, представяни като забавление. За Евтим Милошев и Росен Петров да не говорим, всеки друг може да изпълнява тяхната роля и то много по- добре, защо те са там? И както се вижда самият Любен Дилов също е тяхна маша.

Шоуто на Къци може би имаше своите недостатъци, но това не дава право на онзи и оркестъра му да се намърдат като пет пари в кесия и да са глухи за народното недоволство срещу откровените им глупости. Къци има право да се защити и е прав във всяко едно отношение. Той е способен и е намерил начин да продължи достойно живота си, но защо Слави Трифонов говори лъжи против него и му отне предаването?

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-4sHCcguc_o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *