Към кого ще се насочи Ники след Бони?

Ники и Криси

След като успя да смрази отношенията на Бони с останалите съквартиранти, сървайвърът най-накрая успя да елиминира своята съперница. Хитрите му приказки и подмятания убедиха всички в къщата на ВИП Брадър, че тя е лъжкиня и интригантка.

Лека-полека минира нейните отношения и вместо да му даде подобаващ отпор, поп фолк звездата попадна в неговия капан. След няколко номинации, най-накрая тя бе елиминирана. Все пак най-коравият, умен и интелигентен играч в къщата е Ники Мартинов.

Не бива да подценяваме и неговия опит от предните реалити предавания. Тъкмо това си мислеха Багата и Къци. Те двамата се събраха в спалното и почнаха да се чудят към кой ще се насочи сървайвърът?

Ники Мартинов

Как ще се развият събитията след последните елиминации, след като картите на играчите се пренаредиха отново. Никой не очакваше че нещата ще се развият така, но вече е факт. Това накара съквартиратните да си зададат въпроса какво ли ще прави стратегът Ники, след като неговият основен опонент – фолк певицата Бони, бе елиминирана?!

Старата лисица Къци веднага предвиди, че Мартинов ще търси нов конфликт. „Благодаря, България!“ Това бяха първите думи след като разбра, че фолк певицата Бони си тръгва. Но към кого ли ще бъде насочена неговата агресия?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZxsWyWIX-Oc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *