Къде изчезна Денди?!

дендиТежък живот живее писателят Любомир Милчев – Денди. бившият участник в „Биг Брадър“ може и да е свикнал да се храни със златна лъжица, но напоследък няма с какво да я напълни. От месец писателят е жестоко натирен от всички риалити формати и виновник за това е неговият заклет враг Евгени Минчев. Заради него ерудитът не може да припари до телевизионен ефир – факт, който го удря по джоба и заплашва оцеляването му.

В последните години не е тайна, че Денди се издържаше предимно от участията си като коментатор в „Биг Брадър“ и гост в останалите риалити формати на Нова тв. С това ексцентричният творец запълваше дупката в джоба си, зейнала след развода му. Особнякът даваше всичко изкарано, за да публикува книги със свои авторски стихове, албуми с фотографии и всякакви изискани четива. Те обаче никак нее се котираха на пазара и за Денди не оставаше друго, освен да ги продава сам по улиците на София.

dendi4„Разхожда се с едни малки книжлета под ръка по „Раковска“ и ги предлага на всеки, който му се стори платежоспособен“, издаваха ситуацията около брадъра негови съседи. Друг от източниците му на доходи били поканите за приеми и тържества. Когато името му се е завъртало около някой риалити формат, към писателя прииждали всякакви предложения – да се появи сред гостите и да ги забавлява с остроумията си. Сега обаче, заради временното му медийно ембарго, писателят бил потънал в забрава.

Денди обаче нито за миг не си позволява да се оплаква за положението си, защото за разлика от много новоизгрели звезди, самият той е хайлайф персона. Устатия писател, който е пръв враг на пошлостта и лакомията, е изключително близък с милионера Спас Русев, с когото дори го свързва кръвна връзка. Именно това познанство е в основата на високото самочувствие на Денди.

„Не мога да понасям днешните хайлайф личности, които ходят по събития и се тъпчат на корем. Това не може да е елит. Аз самият никога не съм живял на такова ниво“, кори родните светски персони Денди.

Ексцентричният писател и моден коментатор обаче не може да скрие, че и собствения му живот далеч невинаги е бил приказен и бляскав, като корица на някой от фотоалбумите му. Макар днес да се храни само със златни прибори, с които дори влезе в къщата на „Вип Брадър“ през 2005-та година, Денди често има гежки периоди. Точно те са го научили да се справя и с 2 и с 200.

Като един от най-тежките периоди в биографията си, закалило волята и научил го на глад и лишения, Любомир Милчев преживял във времето на комунизма. Тогава, едва завършил Българска филология и Културология в СУ „Св. Климент Охридски“, той изпада далеч от всякаква аристократична среда на живот. по време на режима семейството му е репресирано, а 4 души от фамилията му са убити. Самият той пък е изпратен да служи в най-тежката армейска част по време на казармата си. Причисляват го към прословутите Строителни войски, които по право са запазени за най-ниската прослойка от обществото. В отряда му е пълно с роми и турци. Но никой от тях не посмява да тормози ексцентрика.

Спас Русев
Спас Русев

Многолюдната фамилия на писателя има и една доста богата издънка, която се е изявила след промените – милионерът Спас Русев. Двамата с Любомир Милчев често се виждат, а светският коментатор е категоричен, че не познавал по-изтънчен човек от богаташа.

„Баба ми е женена за брата на бащата на Спас Русев. Това означава, че ми е нещо като чичо“, обяснява сложните семейни отношения Денди. Въпреки близостта им обаче писателят не си позволява да крънка пари от милионера. Предпочитал да се оправя, както сам умее – с писане или участие в телевизионни проекти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *