Кучето на Денди препика крачола на Ники Кънчев в студиото на „Стани богат“

 

Денди не пропусна да домъкне песа си в „Стани богат“ за ужас за Ники Кънчев

  Ексцентричният светски коментатор Денди вече е персона нон грата в студиото на Ники Кънчев, научихме от приближени. Причината обаче не е, че хахото има твърде хаплив език и не пропуска да оплюе ВИП персоните дори в очите. Водещият на „Стани богат“ възневидял кукувеца заради песа му.

Денди не се разделя с любимеца си от порода пекинез, който носи странното име Хининос. Екзотичната двойка обикаля заедно тв студиа и светски партита от години и светският коментатор за нищо на света не се появява публично без кучето. Пекинезът обаче има своенравен характер досущ като стопанина си и държи да маркира с миризмата си всяко място, където гостува с префърцунения Денди. Затова първата му работа е да вдигне крак и да припикае терена.

Същото сторил Хининос и по време на пребиваването си в студиото на „Стани богат“ преди седмица, когато бил направен записът с благотворителното участие на Денди. Песът се суетял около 5 минути къде точно да пусне миризмата си и накрая си харесал крака на домакина. Докато Кънчев четял един от първите въпроси към надутия си гост, домашният му любимец опикал крачола на скъпия му костюм, като съсипал не само дрехата, но и обувките на журналиста. Ники стиснал зъби и запазил самообладание, но отвътре му кипяло разказват очевидци.

Наложило се записът да бъде спрян, за да смени мистър „Стани богат“ подгизналите си чепици и чорапи. Друг костюм обаче нямало и останал с препикания панталон до края на предаването.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *