Кубрат Пулев ПОПИЛЯ Андреа! Ето защо Кобрата е Бесен на фолк певицата:

Кубрат Пулев за първи път призна, че е категорично против голите снимки на половинката си Андреа в социалните мрежи. Нещо повече – Кобрата разкри, че като нищо голотиите на фолк певицата могат да костват връзката им.

„Аз съм много търпелив, но когато се мине определена граница и избухвам. Някой път ще ми кипне и ще стане страшно“, заканва се боксьорът на приятелката си.

Андреа е много успешна певица и няма нужда от евтина реклама с голи снимки в социалните мрежи, категоричен е Пулев.

Като най- голям недостатък на половинката си, Кобрата посочва, че е прекалено емоционална. И на него често му идвало до гуша от емоционалните й изблици. Тя не може или не иска да се научи да ги овладява, коментира още Кубрат.

Повод за недоволството му от емоциите на Андреа вероятно са кадри от мача му срещу Хюи Фюри, на които се вижда как певица плаче на рамото на най- близката си приятелка Николета Лозанова. Фолк певицата коментира, че за първи път е била себе си и благодари на плеймейтката за подкрепата. Но явно избликът на емоциите й не се е понравил на боксьора.

Кубрат признава, че вероятно Андреа е била в залата, за да се качи на ринга при него. Тъй като най- близките му обикновено не присъствали на сблъсъците.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *