Кубрат Пулев: Андреа препълни жилището ни с бездомни пумияри!

Андреа

В непозната за мнозина светлина представи приятелката си Андреа европейският и интерконтинентален шампион по бокс в тежка категория Кубрат Пулев. Спортистът, който на ринга е като разярен бик, но инак носи добра душа, говори за чувствителността и милосърдието на изгората си във „Всяка неделя“.

Пред Кеворк Кеворкян Кобрата сподели, че любимата му е толкова жалостива към нещастните животни, че чак прекалява. В желанието си да помогне на помияр, тя действала по-бързо и от „Екоравновееие“ и фондация „Четири лапи“.

Андреа прибирала наред бездомните четириноги. Водела ги на доктор, а след това им търсела стопани. „Има една ветеринарна клиника до нас.

Кубрат Пулев и Андреа

Постоянно сме там“, сподели с усмивка Кубрат в присъствието на гаджето си.

Във „Всяка неделя“ боксьорът разказа и една прелюбопитна случка: „Трябваше да ходя при президента. Оставям я Андреа пред къщи и гледам някакво куче едва ходи. Едната му лапа беше като парцал. Така беше счупена, направо раздробена. Викам си: „Дано да не го види“. Тя обаче забеляза и започна да ми маха по колата. Викам: „Президентът ме чака.“ Нали все пак трябва да съм точен.

Не, та не! Обадих се на едни приятели да дойдат и тръгнах. По-късно на коктейла говоря с разни хора и тя ми звъни и ми казва: „Едва го качихме в джипа. Караме го към болницата. Чакаме те там. Бързо!“.

Кубрат допълни, че благодарение на любимата му лапата на кучето била спасена. Хитовата блондинката пък от своя страна уточни, че новият й четириног приятел вече живее във вилата на родителите й. „Добро кученце е, много е умно“, умиляваше се при разказа Андреа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Кубрат Пулев: Андреа препълни жилището ни с бездомни пумияри!"

  1. nedi   20.12.2012 at 22:11

    Super znachi e dobrichka Andrea..samo taka i az davam jivota si za kucheta:):):)

    Отговор
    • Теодора   25.12.2012 at 20:45

      Ще започна да я харесвам, щом помага на животинките,а не мисли само за мазила:))

      Отговор
  2. SS   24.06.2013 at 0:17

    Тоя ща не бие шута на нея и на помиярите и.

    Отговор
  3. Тарантулка   02.08.2013 at 21:30

    Ще ми се да беше истина, но според мен всичко е реклама. Тая е твърде повърхностна според мен, за да й пука за кучетата по улиците, особено пък за безпородни. 😉

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *