Кръстю Лафазанов недолюбвал зет си!

Кръстю Лафазанов

  Кръстю Лафазанов никак не харесва зет си Радостин Сто­янов. Актьорът от „Комици­те“ и „Столичани в повече“ не се разбира с младежа и прави всич­ко възможно, за да му вгорчи жи­вота.

 Къци вдигнал мерника на Радо още щом научил за него. Екранни­ят Йордан Лютов ревнувал дъще­ря си Елица от снажния момък и останал възмутен, когато не след дълго влюбените му заявили, че ще вдигат сватба.

 „Сервираха ми вестта по телефона. Замълчах по-дълго, отколкото обик­новено“, спомня си Лафазанов.Той бил бесен, че не му съобщили новината очи в очи. Освен това смятал Елица за прекалено млада за венчило.

 Къци се опитал да убеди щерка си да не избързва, но тя не искала и да чуе.

 „Сватба ще има, без зна­чение дали си съгласен“, заинатила се хубавицата.

 След дълги пререкания актьорът се примирил, че битката е изгубена. Опи­тал се да приеме факта, че малкото му момиченце вече е станало жена, и дори се включил в подго­товката за голямото тър­жество. Обаче поставил едно условие – младожен­ците да живеят наблизо, та да може да надзирава дъщеря си.

Дъщерята Елица и съпругът й Радостин

  Къци успял да уреди за щерка си и зет си кварти­ра в съседство с неговия апартамент. „Така са ми на една ръка разстояние. Държа ги под око!“, радвал се той пред познати. На младите обаче хич не им било весело.

 Постоянното присъствие на досадния родител в един момент им доте­гнало. Елица и Радо директно заявили, че имат нужда от повече лично пространство. Обиден, Лафазанов се оттеглил и близо два месеца не от­ронил и дума на младото семейство. Отношенията им се затоплили отново чак на рождения ден на Георги-Крис, малкия син на Кръстю. 

Хлапакът, който много прилича на татко си, в мо­мента е в трети клас. Елица обожава братчето си и поради голямата разлика във – възрастта им често се грижи за него, когато родителите им нямат въз­можност.

 „Родих дъщеря си на 23, а Гоги се появи в моята зрялост. Отглеждахме го с повече познания и уве­реност. Но и двете ни деца са зарядни устройства за душите ни“, твърди Елена, съпругата на комика.

 Къци е категоричен, че още щом зърнал насто­ящата си половинка за първи път, пожелал да има деца от нея.

 Двамата се запознали на кандидатстудентските изпити във ВИТИЗ. Тога­ва Елена била облечена в ослепителна бяла рокля.

 По онова време Лафазанов нямал самочувствие и не смеел да направи пър­вата крачка. Наложило се Елена да се понатисне и да го покани на кафе.

Лафазанов със съпругата си Елена и синът им Георги-Крис

  „Аз бях срамежливо пухкаво момче. Не съм се и надявал, че красавица като нея ще ми обърне внимание. На първата ни среща й разказах виц и тя дълго се смя. Тогава раз­брах, че ще е моя“, връ­ща лентата на спомените си популярният актьор. И допълва, че жена му го обича усмихнат, а не намръщен и мърморещ. Къци твърди, че макар да е комедиен артист, всъщност е тъжен човек. Най-мъчно му ставало, когато усетел, че някой се опитва да го мами. Или пък когато публика­та не проявява уважение към труда му.

 Преди време в теа­търа един от зрителите беше дошъл пиян на представление в което участвах. Подвик­ваше,   подсвиркваше   и мачкаше празна кутийка от бира в ръката си. Аз му направих забележка да прес­тане. Тогава оня рипна на сцена­та при мен и ме заля   с   такива псувни, че уши­те ми почерве­няха от срам. Стана ми неу­добно и тъж­но“, разказва звездата  от „Столичани в повече“. Най-тежкият момент за семей­ство Лафазанови бил   преди години, ко­гато Кръстю едва не се простил с живота си. Актьорът вдигнал температура и  почувствал  остри болки в корема, но отказал да отиде на лекар. Накрая майка му извикала Бърза помощ и лекарите уста­новили, че апендицитът му е спукан.

 Ако се бяхме заба­вили още малко, щях да съм мъртъв“, твърди Лафазанов.

Той е благодарен на докторите, които го спа­сили. Категоричен е, че в такива моменти човек разбира какъв безценен дар е животът.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *