Кристина Патрашкова – двойничка на китайската актриса Сонг Дандан

Кристина Патрашкова и Сонг Дандан (вдясно)

  Заради участието си в най-рейтинговото телевизионно шоу „ВИП Брадър“ Кристина Патрашкова стана само за месец звезда в Китай. Местните жители дори вече успяват да произнасят правилно трудната й фамилия и търсят контакт с нея, за да я поканят да посети необятната им държава.

Неочакваната популярност на Кристина сред китайците е заради удивителната й прилика с една от най-популярните тамошни актриси – Сонг Дандан. Сходството било забелязано от китайски дипломати и обикновени граждани, които живеят в България. Тъкмо те алармирали сънародниците си, че любимата им актриса се е преродила в журналистката.

Според тях сходството е не само визуално.

Кристина и Сонг били лика-прилика и като поведение и характер, правели едни и същи жестове, сходно било изражението на лицата им.

Кристина Патрашкова

Заради поразителното сходство българският кореспондент на авторитетната агенция „Синхуа“ Мариан Драганов подготвя репортаж за Кристина и „ВИП Брадър“, от който в цял Китай ще разберат, че Сонг има двойничка в страната на Вазов.

По този начин шоуто ще се превърне в наш посланик в Далечния изток. Сонг Дандан е от Пекин и през 1992 година е избрана за най-добра актриса на страната си. Дебютира със сантиментални филмови роли, но печели огромна популярност с изявите си в телевизионни сериали. Най-успешните й екранни партньори са звездите Цао Беншан и Ханг Хонг. Превъплъщението на Сонг в поредицата „Обичам моето семейство“ я изстрелва на върха на класациите за най-обичани изпълнителки.

„Ако репортажът за Кристина бе стигнал до Китай, докато тя беше в Къщата, със сигурност щеше да загаси последна лампите в хола. Линиите на мобилните оператори щяха да блокират заради милионите есемеси, които щяха да пристигнат в нейна подкрепа от Далечния изток“, коментира китайски дипломат.

Помолена за коментар, Патрашкова заяви, че е искрено поласкана от приликата си с филмовата звезда. Тя от години е почитател на китайското кино, което традиционно отнася най-престижните награди от фестивала в Кан. Както е известно, 11 години главният редактор на „Галерия“ отразява авторитетния форум и е правила знакови интервюта с някои от най-големите филмови асове в света.

Патрашкова се зарече, че ще положи усилия да интервюира и китайската си двойничка Сонг. Ако това стане, със сигурност разговорът ще бъде включен в книгата й, която тя започна да пише веднага след като напусна „ВИП Брадър„. Интересът към четивото е огромен и издателствата се надпреварват да отправят оферти за тиражирането на очакваната с огромно любопитство книга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *