Кристина Димитрова притежава имоти за 1 млн. евро

 

kristina_dimitrova1Не само естрадната легенда Кичка Бодурова, но и нейната колежка Кристина Димитрова е милионерка заради петте имота, които отдава под наем, научи „Сензация“. За разлика от останалите богати съквартиранти в къщата на „Вип Брадър“, които парадират с лукса, в който живеят, Кристина крие, че тъне в разкош.

Вместо да трупа спестявания в банкова сметка, певицата инвестирала заработените хонорари още от времето на соц-а в апартаменти. Изпълнителката на „Сладолед“ е горда собственичка на 6 имота в столицата на обща стойност около 1 млн. лева. в 5 от които е пуснала да живеят наематели. На месец само от тях Кристина прибирала няколко хилядарки и с тях поддържала високия си стандарт на живот.

Заради слуховете, които циркулираха в естрадната гилдия, че певицата укрива доходи, преди няколко години НАП й направи данъчна проверка. Оказа се, че певицата не е подавала данъчна декларация в последните години и въпреки че не е декларирала приходи, през 2008 г. си е купила два апартамента с обща данъчна оценка от 206 хил. лв.

В Къщата иначе мълчаливата Криси се разбъбри, че има жилище на пъпа на столицата – на баровския бул. Витоша, едно в скъпарския квартал „Лозенец“ и трето в „Зона Б-5“. Певицата е собственичка на нов апартамент и в кв. Кръстова вада, в блок, построен върху неин терен. Петият й имот в столицата бил шикозен апартамент в луксозен столичен хотел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *