Криско сваля Лора Караджова

Криско и Лора

Любителите на хип хоп жанра в България смятат, че в бранша се заформя нова звездна двойка.

След като тези дни се разбра, че русокосият водещ Део и неговата доскоро неразделна половинка Лора Караджова са си дали малко отпуска един от друг, очевидно господата са си помислили, че теренът е свободен и налазват. Според клюките, първи нападнал атрактивната блондинка Криско.

Крадецът на мини купъри е най-упоритият ухажор на певицата. Явно, за да я използва като ракета носител, след злополучната кампания срещу даунлоуда, която предизвика злостни подигравки сред феновете, Криско е решил да набара яката мадама и да си поизглади отново имиджа.

Криско

Всъщност за някаква интрига между колегите се разсмърдя след тяхно участие в столичен клуб. На него двамцата демонстрирали прекалена близост, а хлапето зяпало дъщерята на Данчо Караджов като котка сурова риба на пристанище. След което почнал да се заиграва с нея.

Това се понравило на певицата и двамата се увлекли в ритъма на страстен танц. Интересно, след като разкара Део, очевидно заради липсата на ангажименти и защото й потръгнаха нещата, дали Лора ще се сближи с Криско?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/m34luMcXjAA

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Криско сваля Лора Караджова"

  1. adi   15.07.2013 at 14:27

    krisko az sum nai golemiq ti fen vupreki che sum samo na 12 godini ti si nai lubimiq mi pevec i si mnogo gotin obogavam te iskam nqkoi put da se zapoznaem kazvam se adi i sum momiche ti si strahoten pevec iskam da te pitam da li naistina svalqch lora karagova zachtoto ako e taka nedei da si pravich truda

    Отговор
  2. adi   22.07.2013 at 10:20

    KRISKO ZACHTO NE MI PICHECH 🙁

    Отговор
  3. plamencheto   05.09.2013 at 12:52

    zdr krisko az sam ti nai ama nai nai golemiqt ven mnogo ma kafi kak peesh

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *