Криско заби ново гадже

Криско с новото си интимно завоевание Велина Узунова
Криско с новото си интимно завоевание Велина Узунова

Нова любов лумна в родния шоу бизнес. Един от най-успешните рапъри Криско спечели сърцето на красавицата Велина Узунова, която бе сред претендентките в конкурса „Мис България 2013″. Победата изпълнителят на „Почивни дни“ постигна след сериозни и изтощителни усилия, продължили цели две години, говорят в музикалните среди.

Любен се опита да потърси сметка на бившето си гадже за флирта й с рапъра, но бе изгонен от заведението
Любен се опита да потърси сметка на бившето си гадже за флирта й с рапъра, но бе изгонен от заведението

Преди да се отдаде на Криско, Велина въртяла любов със скандалния участник в „Музикална академия“ Любен. Двамата имали връзка, която обаче дълго пазили в тайна. Докато Велина била интимна с татуирания Любен, Криско правел отчаяни опити да я спечели за себе си. Госпожица Узунова обаче всеки път го отблъсквала, което докарало рапъра почти до отчаяние. Надежда отново се разгоряла в него, когато рапърът научил, че след чутовен скандал Велина сложила край на отношенията си с Любен. Това се случило преди няколко седмици. За ужас на блондинката отхвърленият младеж отказвал да приеме новата ситуация.

Това се видя на последното светско парти, когато в ревността си Любен предизвика грозна разправия. Той изпаднал в дива ярост, когато видял бившата му да си говори на ухо с ухажора й Криско, разказват запознати. Любен моментално разрушил романтичната им атмосфера, като им се нахвърлил с викове. Изискал обяснение или по-скоро оправдание от проекто-гаджетата и то на висок тон, така че всички останали гости на купона да научат за разправията.

В крайна сметка Любен не постигнала целта си. Вместо това той бил принудително изгонен от охранителите на партито. Велина и Криско пък продължили все така интимно да си говорят да се смеят шумно на шегите си. Според мнозина това било знак, че Криско най-после е спечелил сърцето на Велина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *