Крили дрога в къщата на Кичка Бодурова

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова е можела здраво да загази пред закона в САЩ след като в една от къщите й зад океана било открито солидно количество дрога, научи „Сензация.нет“.

В Америка Кичка и семейството й се издържат предимно от бизнес с недвижими имоти. Бодурова и съпругът й Крис Зарпас притежават 23 луксозни къщи, повечето от които са в световната хазартна столица Лас Вегас.

Обикновено Кичка и гръцкият й мъж купуват къща за около 300-400 хил. долара, освежават я за около 100, след което я препродават на двойна цена. С някои от имотите естрададжийката не се разделя, а рентиерства и трупа имане.

Преди известно време една от къщите за отдаване била наета от мъж на около 30-годишна възраст. В негово отсъствие Кичка влязла в дома, тъй като в банята се появил проблем, който трябвало да бъде отстранен. Докато оглеждала помещението, вниманието на Бодурова привлякло жълто гумено пате върху стъклена етажерка. Кичка се зачудила, че ергенит държи детска залъгалка в банята си. Взела я да я разгледа. Оказало се, че патето е пълно с кокаин.

„Паникьосах се и веднага телефонирах на Крис. Той се притесни не по-малко от мен, защото за всичките години откакто сме в Америка не сме имали проблеми с правосъдието. Изсипахме цялото съдържание на патето в тоалетната чиния. Имаше поне 200-250 грама кокаин“, споделила „ВИП Брадър“.

Бодурова и мъжът й изчакали наемателя си да се прибере. Заплашили, че ако не се изнесе още същия ден от дома им доброволно, ще повикат полицията.

След този случай, когато се появят нови кандидати за някой от имотите й, преди да си стиснат ръцете Кичка проверява в полицията дали имат криминално минало.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *