Кризата удари и попфолка

 

Митко Димитров - Пайнера

  Хонорарите на фолк изпълнителите за първи път са толкова ниски, откакто масово се харчат пари за предизборни концерти. Кризата очевидно засегна за първи път и най-лекия жанр в музиката.

Ще има леко завишаване на хонорарите но само на пет-шест от топ изпълнителите ни. Това са законите на пазарната икономика“, обясни кризата шефът на „Пайнер“ – Митко Димитров.

Преслава

Най-много предложения за участия в предизборни концерти до този момент е получила Преслава. Тя обаче е изключително натоварена през този сезон, тъй като освен с певческите си изяви, се занимава и с шоуто „Гласът на България“, което влезе в най-решителната си фаза с живите концерти. За да може да се намалят нейните ангажименти, като същевременно не намалеят приходите, от „Пайнер“ са вдигнали цената й на 8000 лева. За същите пари пее и Галена, която обаче винаги е имала максимален брой изяви в рамките на месец, а собствениците на заведения не спират да я канят заради големия купон, който прави.

Алисия

Покрай изборите партиите се сетиха отново за Ивана и Глория, които въпреки че се водят сред ветераните на жанра, продължават да са изключително актуални и да пълнят клубовете и площадите. Отделно песните им не са откровено сексуални, което се нрави и на по-възрастната аудитория на политическите сили. Техните хонорари са около 7500 лева. Глория е категорична, че ще успее да съчетае тренировките и лайфовете в „Денсинг Старс“ с концертите си.

Камелия също не пада по-долу от тях, вземайки по 7000 на предизборна изява. За толкова работят Емилия, Цветелина Янева, Андреа, Джена, Анелия, Алисия и Малина. Големият кеф на певиците тази година ще бъде, че освен покрай изборите

Ивана

ще захлебят и покрай баловете, които са веднага след тях. Силно желани от завършващите са Райна, Кали и Емануела. Последната обаче е в безумното риалити „Къртицата“, където разиграва сватбени циркове.

Интересното е, че евтините изпълнители не се котират толкова много, колкото продуцентите очакват, въпреки ниските цени. Джина Стоева, Ивена, Магда, Татяна и други нямат все още достатъчно поети ангажименти. Покрай изборите се появиха слухове, че едва ли не една от звездите на попфолка – Ивана, ще се пробва в политиката. „Вероятно има преговори на политическите сили да привлекат в листите си някои от моите изпълнители. Чух подобно нещо и за Ивана, но тя не е потвърдила подобна новина. Ивана има ангажименти чак до Нова година, програмата й е пълна 100% и едва ли би се ангажирала с политическа кауза“, коментира шефът на „Пайнер“ Митко Димитров.

Преслава……………8000лв.
Глория……………….8000 лв.
Ивана.. ……………..8000 лв.
Емилия …………….7500 лв.
Алисия………………7500 лв.
Малина……………..7000 лв.
Райна……………….5000 лв.
Джина Стоева…..2000 лв.
Татяна……………. 1800 лв.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *