Краси Радков тръгна по кръчмите

Краси Радков
Краси Радков

Любимият комик на България Краси Радков няма мира по празниците. В последните няколко седмици звездата от „Шоуто на Слави“ имаше десетки частни изяви и с това заглади косъма.

Краси Радков едва смогва да покрива ангажиментите си
Краси Радков едва смогва да покрива ангажиментите си

От началото на годината също както останалите си колеги в предаването на Би Ти Ви и Краси започна да се изявява по кръчми и дискотеки, за да забавлява феновете си. Комикът сам си измисли програма, с която да се представя по заведенията и бе сред най-предлаганите от Слави изпълнители под наем. Радков се представя със собствен реквизит и дори изпълнява песни от репертоара на „Ку-ку бенд“.

През декември обаче шоуменът едва смогнал да отговори на всички желаещи да го ангажират. Радков имал участие по фирмени събития почти всяка вечер, а много от изявите му се събирали в един и същи ден. В комплект с изявите му във вечерното предаване на Би Ти Ви Радков бил пред пълно физическо изтощение. Единственият плюс в сгъстения график на звездата били високите му хонорари. Краси искал по 2 бона, за да се прави на шут и да забавлява подпийнали веселяци и това събирало чудесна сума, с която да обезпечи разходите си за месеци напред.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://www.youtube.com/watch?v=-LqgGhxjQX8&feature=share&list=PLDB7FB3477135AE8A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *