Краси Радков избяга от жена си

Краси Радков
Краси Радков

  Краси Радков и Христо Гърбов тъкмо загряват малко след началото на постановката „Смехотерапия“. Зрителите в залата се заливат от смях актьорите играят с кеф, събитията се развиват по план. В този момент една жена от предните редове, без да иска се превръща в звездата на вечерта. Водите и изтичат и бебето започва да си проправя път към белия свят.

В този момент Радков забравя всичко друго и се втурва да помага. Той не губи хладнокръвие и нарежда да бъде повикана Бърза помощ. Жената ражда успешно в болницата и кръщава дъщеря си „Смехотерапия“.

„Няма да забравя чувствата, които изпитах, когато дамата изпъшка и обяви, че бебето е на път. Едно е да го видиш по телевизията и съвсем друго да го изживееш наистина. Имах щастието да бъда свидетел на най-великото събитие в човешкия живот“, разчувства се Красимир Радков. Той винаги влага по-особена емоция, когато стане дума за деца.

Красивата съпруга на актьора - Станислава, все още гони кариерно развитие, оставяйки семейството на заден план
Красивата съпруга на актьора – Станислава, все още гони кариерно развитие, оставяйки семейството на заден план

Липсата на наследник е най-голямата трагедия на актьора. Краси на практика има всичко. Богат е, радва се на красива съпруга, а и верни приятели му се намират. И въпреки това той не е щастлив, защото в просторния му апартамент и до днес не се чува детска глъчка.

Краси винаги се просълзява, когато заговори за малчугани.

Завистта и злобата са плътно около него и не пропускат да го ужилят дори на толкова интимна тема. Започнаха да говорят, че той не е способен да създаде свое поколение. В това няма нищо вярно. Просто двамата със съпругата му изчакват подходящия момент“, разказва близък приятел на родения във врачанското село Ребърково комик.

Истината е, че за Радков подходящият момент отдавна е дошъл, но съпругата му слага спирачка на семейното щастие.

Красивата Станислава е увлечена в кариерното си развитие и не ще и да чуе за деца.

„Създаването на наследници е голяма отговорност. Не знам кога ще съм готова да направя следващата стъпка в живота си“, разкри преди време Станислава и така заби поредната желязна стрела в сърцето на съпруга си. Краси Радков не иска да чака повече и не вижда каква е пречката двамата с жена му да отгледат прекрасно потомство.

„Не искам родителите на съучениците на детето ми да мислят, че то е дошло на училищния празник с дядо си. Всичко в живота ми е наред, но детският смях ме кара да се чувствам непълноценна личност. Бях твърде малък, когато останах сирак. Родителска ласка ми е липсвала през всичките тези години. Сега аз искам да я дам на децата си“, просълзява се за пореден път актьорът, създал незабравимия образ на Гацо Бацов.

Краси в компанията на колегите си Жанет Иовчева и Христо Гърбов по време на „Смехотерапия"
Краси в компанията на колегите си Жанет Иовчева и Христо Гърбов по време на „Смехотерапия“

Този път вечно усмихнатият актьор няма да отстъпи от желанието си да бъде щастлив. С характерно врачанско твърдоглавие той се опъва на жена си при поредния й опит да го забаламоса с обещания в далечното бъдеще. Преди време се говореше, че красивата и властна Станислава изцяло управлява живота на мъжа си. По-крайните дори фантазираха, че Стани поступва Гацо Бацов, когато нещо й отговори накриво. Това са доста поукрасени истории, а Радков поставя на дузпата целия си брачен живот.

„Краси обяви на Стани, че ще се разведат, ако продължава да бяга от майчините си отговорности. Двамата и преди са били пред раздяла, но този път нещата наистина са сериозни. Той не обича да говори за личния си живот. Дочуваме обаче, че се е изнесъл от апартамента си внасят повече яснота около случая приятели на Радков.

На него определено си му личи, че семейните му работи не вървят. Колегите му в „Шоуто на Слави“ твърдят, че е станал доста по-намръщен и не работи с предишния си ентусиазъм. А ангажименти в никакъв случай не му липсват. Радков е сред най-добре платените актьори в България. Със сигурност е в топ 3 най-вече заради тлъстите хонорари, които изкарва от частни събития. Богаташи от цялата страна го канят на сватби, кръщенета и фирмени партита, за да развлича гостите с врачанските си закачки. Слави Трифонов също налива сериозно в банковата сметка на подопечния си актьор, за да не изпусне златната си кокошка.

През последните две години почти всички конкуренти се опитват да привлекат Краси Радков във фирмите си. Най-напорист е Магърдич Халваджиян, който предрича, че един ден Радков ще работи за него. Засега комикът с доста тъжен личен живот продължава да се бъхти здраво за Дългия, получавайки съответното възнаграждение за труда си.

„Не обичам резките промени в личен и професионален план. Със Слави започнахме да работим преди доста години и двамата знаем значението на думата „лоялност“. Харесва ми да се развивам и на театралната сцена, защото само с шеги и закачки ще олекна пред хората. Рано или късно ще видите, че мога да играя и сериозни роли на сцената и в живота“, сякаш звучи заплашително любимият комик на народа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *