Краси Радков заряза жена си

11-годишният брак на Краси Радков и жена му Станислава Генчева е пред разпадане, разкриват близки приятели до семейството. Двойката отдавна не живеела като семейство, а го давала по инерция. По-скоро приличали на съквартиранти.

Краси Радков
Краси Радков

Актьорът от „Шоуто на Слави“ се заканил на жена си, че ще сложи край на този семеен фарс и ще я напусне. Комикът на Слави изгубил всякаква надежда, че някога ще има нормално семейство, и единствено кумовете му – актьорът Христо Гърбов и жена му Иглика Трифонова, спирали Краси да се разведе.

Амбициозната Станислава отказвала да стане майка, тъй като поставяла кариерата си на първо място. Съпругата на комика, която дори не носи неговата фамилия, била и пишман домакиня. Често се случвало тъщата на Краси, която живеела в съседен вход, да носи тенджерите с ядене у тях, тъй като Станислава не можела, а и не искала да му готви. Актьорът дори не прекарал с нея рождения й ден, въпреки че бил 35-годишен юбилей. Вместо като нормалните двойки да се забавляват заедно, Станислава отишла да купонясва с нейни дружки на нощен клуб, а мъжът й предпочел да работи до късно.

Станислава и Краси много рядко консумирали брака си и живеели повече като съквартиранти, отколкото като съпрузи
Станислава и Краси много рядко консумирали брака си и живеели повече като съквартиранти, отколкото като съпрузи

Всички колеги на Краси в „Шоуто на Слави“ отдавна били наясно, че семейният му живот е зациклил, затова не му се налагало да обяснява честите разправии с жена си. Станислава, която се изявяваше като журналистка в БНТ, водеща и още в какви ли не професии, продължавала да се чепи разголена по нощни заведения с танцовата си формация „Кабаре“. Преди няколко години красавицата дори си сложи силикон. Актьорът обаче изобщо не одобрявал новото й амплоа, което според него нямало нищо общо c актьорската професия.

„Двамата почти не се засичат вкъщи, защото Краси се прибира късно от шоуто, а Станислава често пътува по работа. Така е от доста години.

Много искаше да стане баща, но Станислава направо отсекла, че не желае да ражда, а съвсем не са първа младост – тя е на 35, а той на 42 години“, обясняват колеги на популярния актьор. Краси не искал да чака повече и не виждал каква може да е пречката със съпругата му да създадат поне едно дете.

„Да създадеш наследници е страшна отговорност. Не зная точно в кой момент в живота си ще бъда готова да предприема тази стъпка“, разкри Станислава преди време и така заби поредната стрела право в сърцето на мъжа си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Z12FkkB9f4o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *