Край на войната Патрашките срещу Златките?

Златка и Патрашкива

Нещо чудно се случва тези дни в къщата на ВИП Брадър. Враговете стават приятели, а доскоро близките приятели стават врагове.

Такъв пример са доскоро най-яростният противник на Златките в републиката – журналистката Кристина Патрашкова и плеймейтката Златка Димитрова. Доскоро от страниците на своето издание и от телевизионния екран, устата журналистка плюеше Златките и обяви едва ли не кръстоносен поход срещу тях, днес е техен пръв приятел.

Нещо повече, дори се цани за …  бавачка и духовна учителка на Черната Златка. Хъм, да видим тя пък става ли  за журналистка? Едва ли, но все пак Криси Патрашкова се закле на Златка, че ще й съдейства да  запълни дупките си в … в общата култура, като й дава литература и умни напътствия.

Кристина и Златка

Това разчуства плеймейтката, която й се подмаза, като обеща да й завещае своя медальон, което са си чисти десет бона, ако излезе преди нея. Това е малко вероятно, защото красавицата разполага с десетки хиляди верни фенове във виртуалното пространство.

Накрая дори Златка така се вживя, че призна, че усещала Кристина като своя майка. Така съвсем се стопи ледът между двете дами.
ВИЖТЕ  ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WuiSfECzL8M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *