Крадци задигнаха лъскавото ауди на Гибона докато се маймуни в “Къртицата”

Гиби Искренов още не знае, че е останал без кола

  На легендата на „Левски“ Божидар Искренов ще му се наложи да използва кракомобила си, след като излезе от риалити формата „Къртицата“. Ловки крадци задигнали аудито А4 на Радостта на народа няколко дни след като влязъл зад стените на Къщата, съобщиха колеги на Гиби от Детско-юношеската школа на „Герена“.

По документи германското возило се водело на приятелката на Искренов – Елена Данисенко. Украинката, с която Гибона живее на семейни начала вече от три години, го купила още преди да се запознаят.

Аудито на Божидар и Елена смени собствениците си

Наскоро точно изтекъл лизинговият договор на автомобила, даже Елена и Божидар се почерпили, че са го изплатили. Сега обаче ще трябва да умуват как да се сдобият с ново превозно средство.

След като легендарният нападател на „сините“ влязъл в шоуто да търси къртицата, синът на Елена, бившият вратар на „Локо“ (София) Вато Милчев, шофирал аудито. То „хванало крака“, паркирано пред блока на майка му и доведения му баща в столичния квартал „Банишора“.

Искренов все още не знаел, че и като безброй други поданици на бандитска държава като нашата той също е станал жертва на автомафията. Щял да научи чак след края на участието си в „Къртицата“.

„Елена още не му е казала, за да не се ядоса и това да се отрази върху играта му. Добре, че „Аудито“ си е имало всички застраховки, и то в сериозна компания, та ще му я платят“, казват от „Герена“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *