Коцето фучи с 300 км./ч. по магистрала „Тракия“!

Коцето

Чалга звездата Константин закъсал с колата си посред магистрала „Тракия“, твърдят очевидци. Бензинът в неговия свръхмощен „Нисан“ GTR, с който  фучал по автострадата  свършил, след като фолк певеца натискал педала до метала в дива гонка.

Самият той се  фукал, че  хвърчал по пътя с 300 километра в час. През уикенда Коцето бил път от участия по морето до София. Негов спътник в спортната кола бил и звукарят му Вели, който всъщност е брат на Борис Дали, а зад тях карали приятели  на изпълнителя, с които често делели масите по заведенията. Заредената с добро настроение компания си спретнала гонка на пътя. По правите двата автомобила

Нисан GTR

хвърчали с над 300 километра в час, казват свидетели на опасното автородео. За късмет на чалга компанията, точно на новата права по магистралата все още няма монтирани камери. Улисан в родеото, певецът забравил да наблюдава таблото на колата си и усетил, че горивото му се изпарило, когато моторът на колата изгаснал. Свръхмощният спортен автомобил изсмукал буквално и последната капка гориво в резервоара, така Константин се оказал насред магистралата без наблизо да има бензиностанция.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Mzzs5EFEIaU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *