Коцето купи къща

Надя, Коцето и Марияна се изнесоха от семейната кооперация на ул. „Мърфи" и заживяха в квартала на богатите
Надя, Коцето и Марияна се изнесоха от семейната кооперация на ул. „Мърфи“ и заживяха в квартала на богатите

  Нежната половинка на Коцето, която тази седмица бе рожденичка, е горда собственичка на нова къща в квартала на богатите „Драгалевци“. Имотът бил вид авансов подарък за празника й, осведомихме се от комшии на двойката.

В новото си любовно гнезденце Коцето и Надя се нанесли преди месец-два. Според нашите информатори къщата не е взета под наем, а изпълнителят на неостаряващата балада „Черна роза“ я е купил със собствените си спестявания.

„Явно бизнесът му с дискотеката в Студентски град е доста доходоносен, след като може да си позволи луксозен имот в най-скъпия квартал“, разсъждават новите съседи на известната двойка.

Марияна
Марияна

Къщата едва ли е евтина, но те нямат представа за колко я е купил Константин, защото предишните й собственици не били от най-общителните и дори до последно никой не разбрал, че постройката се продава.

Надничайки над дуварите разбрали, че обичният певец е новият им комшия. В градината Коцето си направил малък фитнес. След операцията на гласните му струни и докато времето позволявало, ежедневно атлетичният изпълнител навъртал километър след километър на електронна пътечка. Блъскал и щанги със стръв. Вече се е вталил и е издул мускули, след като допреди да легне болен се бе позапуснал.

Още когато се сдобили с имота, Константин си „вързал гащите“, като заявил на Надя, че това е най-големият подарък за рожден ден, който някога е правил на жена. Затова навръх празника на съпругата си на 1 октомври минал само със скъп букет и честитка във фейсбук.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *