Коцето Калки показа порасналия си син Тео, ще го прави певец – СНИМКА:

КоцетоКато всички звездни отрочета, и синът на Коцето Калки не бе подминат от амбицията на родителите си.

Четиригодишният малчуган бе изкаран от баща си на сцената, за да пеят заедно „Пусть всегда будет солнце“, изпълнение на Йосиф Кобзон, което трябваше да бъде имитирано от певеца, който в свободното си време работи като зъболекар. Хлапето се държеше доста самоуверено, но все пак стискаше ръката на баща си, за да не се изгуби по сцената.

Тео преобърна живот на Коцето още преди да се роди. Калки имаше тайна връзка с жена от Бургас и никой не знаеше за забежката му, докато тя не забременя. Тъй като самият той нямаше деца и със съпругата му се бяха примирили, че ще си останат само двамата, бащинският му инстинкт беше силно притъпен. Появата на бебето обаче внезапно го промени. Той започна да пътува всяка събота и неделя до морето, за да бъде до детето си.

Коцето дете ТеоСъпругата му, известна лекарка, се примири, че ще го дели с друга жена и даже каза, че няма нищо против мъжът й да си има паралелно семейство.

На Коцето обаче не му стигаха свижданията само през уикендите и премести майката и детето си в София, а по-късно той самият се премести да живее при тях.

Въпреки голямата си любов към бившата си съпругата Жозефина, бащинството надделя. Той се разведе набързо и се ожени за морското момиче.

Сега баща и син се обичат безумно, Тео има хубав глас и една от мечтите на солиста на „Медикус“ е да го направи певец, а втората е –  поне лекар, призна самият той.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *