Коцето и Надя осиновяват дете!

Константин

Звездната двойка се замисля за второ дете, а чалга звездата Коцето признава, че и идеята да си осиновят дете от дом не им е чужда. Както казват приятелите за него, Константин е изключително чувствителен човек и обичал да радва хората.

Затова не е чудно, че трогнат от историите на децата от социални домове, се е наканил да си осинови дете. Според слуховете, съпругата му Надя нямала нищо против това му  желание, нищо, че в момента двойката мислела кога да направят още едно детенце. Надя не била против това, но искала по-голямо жилище. Както Коцето споделя, в момента живеели в малко, но кокетно апартаментче. Около тях е настанена и неговата рода. Отгоре им живеели баба му и майка му, имали и супер кокетно дворче на разположение. Затова и не му се

Коцето и Надя

разделяло с жилището – признава фолк певеца. Но той е твърдо убеден, че иска още едно дете, само чакал малката Мариана да порасне малко, да стане на 3-4 години, че да помага и тя за малкото човече. След още някоя година защо не и трето дете, продължава с мечтите Коцето. Той бил на мение, че когато човек е доволен от живота и има възможности, намерил е своята половинка, и е направил стабилно семейно гнездо, трябва да има повечко дечица.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nISSBxQWbXM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *