Коцето в тройка с Преслава и Златка

Малко след премиерата на клипа Райна и Коцето се разделиха
Малко след премиерата на клипа Райна и Коцето се разделиха

Още не са стихнали коментарите за лъсналия гол мъжки инструмент на Коцето и ето ново двайсет. Тези дни певецът бе принуден да слуша нападките на бившето си гадже Райна. Пилето го обвини в системни изневери. Според нея по време на 5-годишната им връзка той я лъгал с много и различни жени.

Преслава и Златка РайковаСред дамите, с които прелюбодействал Константин, била и Златка Райкова. По ирония на съдбата към днешна дата Райна съжителства с баджаначката си в Къщата на „Биг Брадър“ и двете дори са приятелки.

„И тя е минала от там. Но не беше причината за раздялата ни, това беше умножено многократно“, измрънка онзи ден пайнерката пред част от съквартирантите си в риалитито. После обаче тутакси съжали за признанията. Певицата от Сандански направи сензационното разкритие за да обясни, че няма проблем да спи в една стая с жена, с която някогашният й годеник е имал кратка забранена любов.

Във фолксредите веднага се заговори, че Коцето съгрешил със Златка Райкова покрай снимките на дуета му с Преслава „Усещане за Мерилин“. В клипа фолкпевците го играят съпрузи, а русата плеймейтка – фаталната дама, която се намесва във връзката им.

Златка съблазнява героя на Константин, като се кълчи полугола пред него. Следва неочакван обрат – той я хваща на калъп с жена си, чиято роля се изпълнява от Преслава. Видеото свършва с хепиенд – Коцето под ръка и с двете.

Въпросната екранизация е снимана през 2009 г, когато тъкмо се засилваха слуховете за съмнителната близост на Преслава и колегата й. Тогава певецът официално бе двойка с Райна и все се кълнеше, че с добричлийката са само приятели. Подозренията обаче си останаха.

Преслава и Константин
Преслава и Константин

„Тройката от клипа може да се е пренесла и извън снимачната площадка“, шегуват с във фолкбранша. Шега, шега, ама току виж се оказала истина.

Малко след премиерата на клипа Райна и Коцето обявиха раздялата си.

Пилето се залюби с танцьор, а доскорошният й интимен приятел представи бъдещата си съпруга. В този период се заговори, че докато е имал връзка с колежката си от Сандански, Константин й е изневерявал най-редовно и с Надя.

„Правеше ме на балама. Той е женкар, алкохолик и наркоман. Това аз много пъти съм му го казвала в лицето“, довери Райна преди време. Коцето първо замълча и не отвърна на нападките. После обаче си отмъсти, заявявайки: „Райна цял живот е живяла с майка си и баща си, не е била в големия град. Когато тръгваше да пресича улиците, трябваше да бъда с нея. Зная, че може да звучи малко тъповато и селско, но си е така“.

Според Константин във връзката им имало много любов, но и напрежение. Райна го тормозела с ревността си и стигала до крайности. Случвало се даже да му залага капани, за да се убеди във верността му. „От гардероб се е излизало и т. н. да не изпадам в подробности. И двамата сме виновни за края на любовта ни. Сега сме в супер отношения. Имахме общ концерт след раздялата – аз я щипя по дупето, а до мен жена ми. Много яко! След това направихме концерти и в чужбина“, разказа Константин в скорошно свое интервю за предаването „Поверително от NL“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/cO7ie8VeW5o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *