Константин се изгаври с Лили Иванова! Нарече я връстница на Хеопсовата пирамида!

Лияна, Емилия, Галена, Коцето и милко Калайджиев умуваха с Венета Райкова кои са най-сексапилните мъж и жена на 2012 година

  Коцето прекрачи границата между хумора и сарказма, в стремежа си да бъде забавен и оригинален изпълнителят нанесе тежки обиди както на колеги, така и на съпругата си Надя. И всичко това само за една вечер.

Лили Иванова е била на откриването на Хеопсовата пирамида. Говорят още, че присъствала и на абитуриентския бал на Тутанкамон“, през смях обяви Коцето в национален ефир.

Лили Иванова

Тези и други смешки певецът разказа два дни преди Нова година в предаването на Венета Райкова „Горещо“. Там той и негови колеги трябваше да избират най-секси жена и мъж на 2012 година.

Тони Стораро, Милко Калайджиев, Галена, Емилия и Лияна подходиха сериозно към задачата. Те обсъждаха що-годе обективно родните звезди. Коцето от своя страна пък не спря да ръси подигравки. Той не се смили и над присъстващите в студиото. Негова жертва стана дори Милко Калайджиев.

„Искам да те помоля да си говорим на „ти“: „Здравей ти, ко прай ти“, рече Коцето и прихна да се смее. Колегата му бе видимо раздразнен от намека, че приказва на диалект, и бързо смени темата.

Изпълнителят на „А-у“ обиди и съпругата си Надя.„Пацо от „Биг Брадър“ ходи с мен по участия и там хваща гаджета. Аз ги подмокрям, така да се каже, пък той ги забърсва“, обяви сензационно певецът и окончателно погнуси всички.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *