Константин Караджов губи и двамата си родители

Любопитните българи са убедени, че Слави Трифонов е № 1 в класацията на най-потайните звезди от Би Ти Ви. Дългия ще трябва да се задоволи с второто място, тъй като на върха в това подреждане е водещият на сутрешния блок в телевизията Константин Караджов. Той най-много от всичко на света мрази да говори за себе си въпреки изкусните опити на видни клкжари в частната медия да измъкнат нещичко за него.

Константин Караджов
Константин Караджов

„Започнем ли да го разпитваме, се скрива като охлюв в черупката си. Нищо не печели с тази си потайност. Така се раждат какви ли не слухове по негов адрес. А той само слуша какви ги дрънкат другите и не сваля хитрата усмивчица от лицето си“, излизат извън кожата си от гняв раздухвачите на сензации в телевизията.

Звездата на Би Ти Ви в детските си години
Звездата на Би Ти Ви в детските си години

Те не осъзнават, че колегата им има всички основания да се пази толкова от хорския интерес. Той преживява огромна житейска трагедия. В подобен случай някои хора изперкват и започват да се оплакват на целия свят, а другите гледат да потиснат болката някъде дълбоко в себе си. Караджов е от втората порода. Той решава да не занимава другите с личното си нещастие. Истината все пак рано или късно излиза наяве. Константин губи родителите си без време. Първо от този свят си отива баща му, а след това и майка му го напуска завинаги.

„Косьо не разказва какво се е случило, но си личи, че ужасно му тежи. Премеждието го е направило силен човек, винаги разчита на себе си в трудните ситуации, а такива не липсват. Спомнете си само къде го навря Лютви Местан в ефир. Всеки друг би се смачкал психически, но той преодоля гафа и продължава със самочувствие напред“, категорични са колеги на телевизионера.

Косьо замалко да загуби и брат си. Христофор Караджов се разминава на косъм със смъртта след тежък инцидент, но остава в инвалидна количка.

„Брат ми е супер пич със страхотен дух. Той преодоля случилото се и сега продължава да ходи на работа. Преподава журналистика в университет в Калифорния. Успокоявам се при мисълта, че мога да разчитам на някого дори и да не може винаги да е до мен. Когато родителите ми си отидоха, Христофор вече беше заминал за САЩ и нямаше как да ми подаде ръка в най-тежките първи моменти. Дори от разстояние двамата се подкрепяхме и някак си продължихме напред“, твърди Караджов.

Генка и Косьо са новите лица на „Тази сутрин"
Генка и Косьо са новите лица на „Тази сутрин“

Житейските трудности наистина са го направили калена стомана в професията, но в известна степен пречат на нормалните му човешки взаимоотношения. Косьо сякаш има фобия от създаването на сериозни връзки и това не е следствие от някаква объркана сексуалност. Водещият просто не може да понася да се съобразява с прищевките на друг човек. Рядко прави компромиси на работното място и в личния си живот. Иначе притежава изключително силен интерес по тънката част.

„Косьо със сигурност е един от най-опитните любовчии в телевизията. Почти всяка седмица е с различна жена. Притежава просторно жилище в центъра на София, което много е видяло, но едва ли някога ще разкаже. Не очаквайте скоро да го видите със сериозно гадже. За семейство въобще и не мисли.

Предпочита ролята си на вълк единак, който просто се забавлява с жените, без да ги допуска прекалено близо до себе си, категорични са приятелите на Караджов в частната телевизия.

Напоследък той сериозно се е заел да превъзпитава прекалено дивата Генка Шикерова.

Колежката му не пропуска шанс да сдъвче Косьо, когато направи гаф в ефир. Това хич не се харесва на свикналия да влиза в битка Караджов.

„Скандалите им са пословични. Изглежда, че всеки момент ще се сбият. След това им минава и се прегръщат помирително. И така до следващия конфликт. Човек може да превърти, ако се задържи прекалено дълго около тях“, категоричен е колега на пиперливата двойка.

„С Генка наистина сме в интересни взаимоотношения тя ми търси сметка за мое изказване в ефир, аз й обяснявам и така до безкрай. Все пак знам, че не ми мисли злото и двамата имаме шанс да задържим интереса на хората“, казва с усмивка Косьо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *