Константин изтрещя религиозно! Изнася проповеди в чалготека!

Константин

Коцето стана по-голям християниян и от патриарха. Напоследък певецът споменава божието име с повод и без повод. В навечерието на 36-ия си рожден ден той отправи благодарност към Всевишния, а на самия си празник убедено проповядваше как Господ е в нас и около нас. Купона си изпълнителят на „Пайнер“ вдигна през седмицата в собствената си дискотека в Студентски град. Същата вечер изнесе и рецитал в заведението.

„Бог е навсякъде. Той е в хармонията, равновесието и любовта. Искам да му благодаря за прекрасното си семейство, за верните приятели и всички, които ме подкрепят и обичат“, заяви Константин пред гостите в дискотеката. Сред присъстващите бяха Илиян, Борис Дали, Преслава и Анелия. Те поздравиха рожденика със свои песни, а го дариха и с подаръци.

С насълзени очи изпълнителят духна свещичката на тортата, която сервитьорите му поднесоха в разгара вечерта. Последваха бурни аплодисменти покани за втора реч. В нея отново бе намесен Бог. „Абе, Коцето да не е влязъл в някоя секта. Говори като пастор“, чудеха се гости на заведението. Откак е станал баща, проповедите на Константин край и чет нямат.

Любима тема на разсъжденията му е позитивното мислене. По тази тема той може да говори с часове, конкурирайки по продължителност речите на неуморимия оратор Фидел Кастро. „Трябва да мислиш позитивно, да настройваш така всичките си клетки и да им пращаш импулс. Положително заредените частици привличат други такива и става чудо.

Когато човек е завладян от злоба и ненавист, влиза в емоционална дупка“, смята Коцето.

Запознати твърдят, че той всяка сутрин и вечер се моли на Господ. А настолната му книга е Библията, която постоянно чете и препрочита. В Светото писание той си е подчертал най-важните и поучителни пасажи.

На рождения си ден Коцето пи и се весели до зори, което едва ли е богоугодно. В разгара на купона той кресна към съпругата си Надя, че иска поне още две деца, което бе шумно аплодирано от гостите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *