Константин за голата си снимка: Моят член е по-голам! ИНТЕРВЮ

Скандалният фотос на чисто голия Константин е колаж и еректир*лият член не е притежание на чалга певеца. До този извод стигна репортер, който се свърза с него, за да научи дали наистина половинката му Надя се радва на фал*са със завидни размери.

Константин
Константин

Инструментът на Коцето в целия му блясък наплаши бабите и пощури тийнейджърките, след като в сряда заранта се появи в огромен размер на първа страница настоличен ежедневник. Кадърът бе пратен по пощата
до няколко медии дни по-рано. Натюр снимката разкри и в най-малки детайли питона на звездата.

Известният с чувството си за хумор изпълнител никак не е притеснен, че освен съпругата му още 3 777 998 жени, колкото са българките според последното преброяване, вече са видели мъжката му гордост.

„Много се смях с тази снимка. Цял митинг от жени може да докаже моя ли е тази п*шка“, отсече през смях компрометираният Константин пред журналисти. Той обеща в най-скоро време да лъсне цялата истина за размера му, намеквайки, че снимката с голия член е дело на програмата за обработка и манипулации „фотошоп“.

Коцето твърди, че снимката е колаж, направен набързо с фотошоп
Коцето твърди, че снимката е колаж, направен набързо с фотошоп

Пред приятели Коцето се кълнял, че никога не си е правил подобни ер*тични фотоси, защото такива си щракали само мъже с комплекси. Той нямал проблеми в това отношение, демек бил доволен от сантиметрите, с които го е дарила природата

„Честно да ви кажа, мисля, че моят п*нис е малко по-голям. Няма как обаче това да се разбере, тъй като не смятам да си правя голи снимки“, допълни със смях певецът.

Далеч по-словоохотливо Константин отвори дума за измамника, който го ограби с 80 хил. лева. Срещу тази сума българин, живеещ в Германия и търгуващ с автомобили, трябвало да достави джип „Ауди Q7″ за Надя. Сензационната вест бе разпространена първо в „Уикенд“ преди седмица.

„Не ме е яд за парите, а че ме измами приятел. Познавам този човек от години, даже преди време си купих от него черното БМВ. Имах му доверие и затова въобще не се подвоумих, като му давах парите. Няма по-голяма низост от това да излъжеш приятел“, бесен е изпълнителят.

Той точно се бил отказал да сигнализира полицията, но научил, че и други хора са „изгорели“, и то с големи суми също като него. „Тук става дума за рецидивист, затова вече подадох жалба за измама в особено големи размери. Процедурата е тромава, но дано всеки си получи заслуженото“, надява се на справедливост Коцето.

 

Константин: Много свидетелки мога да доведа в моя полза! ИНТЕРВЮ

– Коце, цяла България е в шок, след като медиите разпространиха твоя чисто гола снимка. Кога е правена?
– Няма такава снимка! Това е колаж! Още преди седмица чух, че е започнала да циркулира из интернет. Много се смях, когато я видях по първите страници. Днес цял ден ми звънят хора, не мога да повярвам, че всички се вълнуват от тази тема. Няма лошо!

– Наистина ли не си ти?
– Естествено, че не съм аз! Никога не съм си правил подобни снимки, такива си правят само комплексарите. Аз дори в огледалото не се гледам, като излизам от нас.

– Говори се, че кадърът е изтекъл от твоя лаптоп, който е откраднат по време на обира у вас?
– Няма такова нещо. Първо, лаптоп не ми е откраднат, и второ – в него няма нито една такава снимка. Държа песни, договори, клипове.

– Е, сега ще разочароваш хиляди фенки.
– А, защо? Нека всеки си фантазира каквото поиска. Честно казано, подозирам, че моят член е малко по-голям от този на колажа. Много свидетелки мога да доведа в моя полза (смее се – б.а.)

– Може би е време да направиш истинска гола фотосесия.
– Нямам нужда от подобни емоции. Супер просташко е!

– Не изглежда да си ядосан от тази история?
– За какво да съм ядосан, като нямам нищо общо? Утре някой перко може да ми направи колаж с 2 члена. Изумен съм, че хората са толкова лековерни, че вярват на подобни неща. Цяла седмица се обяснявам, че не съм аз, и пак има някои, които се съмняват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/GZr7SO6Hce8

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Константин за голата си снимка: Моят член е по-голам! ИНТЕРВЮ"

  1. Никола   11.11.2015 at 16:52

    Коцетонетакъчоврк

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *