Константин се въоръжи – запаса пищов

Константин
Константин

  Фолкпевецът Константин е потенциална заплаха за живота на най-близките си хора. Кралят на чалга баладите се е сдобил със законно огнестрелно оръжие, което, не дай си Боже, може да тръгне да използва противно на своята воля в заспало състояние.

Наскоро Константин, който съвместява певческата си кариера с увеселителен бизнес в Студентски град, официално кандидатствал и се сдобил с пистолет съгласно всички изисквания, нужни за издаване на разрешително.

Пред оправомощените органи Коцето предоставил документи, че срещу него няма заведено дело, че не се води на отчет в психото свидетелство за съдимост, диплома за завършено образование, мотивация за каква цел му е нужно хладно оръжие и квитанции за няколко платени такси за придобиване и прострелка.

КонстантинВеликите умове, писали наредбите с изискванията към кандидат-притежателите на огнестрелно оръжие, обаче са пропуснали да добавят в тях, че не е препоръчително пищови да се раздават на хора, страдащи от сомнамбулизъм. От същото сънно разстройство страда от малък Константин, издаде го братовчедка му Лияна.

Много често нощно време певецът бълнувал и правел опасни неща, докато спи. Като тийнейджър, по време на един лагер в Плевен, Коцето прескочил насън в съседната тераса и се събудил от крясъка на момичета, като замалко не паднал през парапета. Докато бил с предишната си приятелка Райна, една нощ тя се стреснала от виковете му „Ставай, пиле, ставай! Дръж вратата, че танковете влизат!

Въпреки съветите на специалисти да се подложи на хипноза, която е доказано изпитан и успешен метод за лечение на сомнамбулизма, Константин не ги приемал на сериозно, макар да плашел близките си. За да не стане някой сакатлък, съпругата му Надя предвидливо отстранила от спалнята им всички опасни предмети, с които Коцето би могъл да я нарани по време на разходките му по тъмно.

От шубе да не се разпуца нощем, докато всички спят, Надя забранила на мъжа си да влиза с оръжието в къщата им. „Затова Коцето го държи в колата си“, информират запознати. Това също противоречи на закона – пистолетът задължително трябва да се съхранява в каса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *