Кондьо прави дует с MTV звезда

Кондьо

Скандалният фолк певец Кондьо открехна феновете си, че ще прави  дует със световноизвестен изпълнител, който ще се излъчва по ефира на MTV.

Чалгарят се закани така да изненада меломаните, че свят да им се завие. Обаче коя е тази международна супер звезда още не пожела да разкрие, само промълви, че става дума за един много голям, страшен певец, който  искал да прави дует с него, което е чест.

Дано да стане, стиска палци изпълнителят. Певецът, излъчван по MTV го е гледал преди няколко месеца и пожелал да запише с него парче. Песента щяла да е на английски и колегата му не е от Балканите, разкрива още той.

певецът

Първоначално Кондьо дори не повярвал и помислил, че някой си прави шега с него, защото той бил голям фен на въпросния изпълнител. Даже дни преди да му отправят това предложение, което, разбира се, не може да откаже, го слушал и се бил захласнал по ритмите – те му пасвали, идеално.

Сега нещата се развивали много бързо и ако песента се хареса, дори може да гледаме наш Кондьо по MTV, радват се неговите фенове. А ние му стискаме палци!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0I4zBq-Y48s

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *