Коко Динев трепери за живота си!

  Поради многобройните фолк певици около себе си футболният бос Коко Динев изцяло е изгубил трезвия си разум.

В последно време бизнесменът без никакво основание започнал да се съмнява във всичко и всеки, като дори изпитвал страх за живота си, твърдят негови приближени. „Преди време виждахме Коко да се движи дори без охрана. Сега това е невъзможно. Около него се въртят поне 5-6 здрави момчета, които постоянно гледат някой да не го доближи“, възмущават се младежи, които често стават свидетели на изцепките на Динев в столичните дискотеки.

Изкупителни жертви на фобията на футболния бос се оказали именно неговите пазачи. Наскоро в заведението му в Сандански леко почерпени тийнейджъри натупаха роден футболист, а гардовете не успяха да реагират навреме. Дни по-късно подобна опасност имало и за самия Коко, като охраната отново не си свършила добре работата. Тогава чашата преляла и бизнесменът уволнил здравеняците и на тяхно място бързо, наел нови. Коко бил крайно разочарован, че вместо да го пазят, гардовете при всяка удобна възможност гледат да забият някое младо гадже. „Взимат по 2 бона заплата, ядат и пият за моя сметка, водя ги по тузарски хотели и заведения, карат лъскави коли, а в замяна не получавам и най-малка сигурност“, оплакал се Динев. Освен това той имал съмнение, че всички клюки, излизащи от жълтите медии, идват точно от здравеняците, които за една стотачка били готови да си кажат всичко.

За да не се наложи да прави повторна чистка, той установил строги правила за новите момчета. При тяхното нарушаване босът се заканил, че веднага ще ги изрита.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *