Коки от “Стъклен дом” в орални ласки с Анелия

Анелия
Анелия

Луксозна хотелска стая, измачкани чаршафи, черни дантелени чорапи и една мъжка глава, заровена между предизвикателно разтворени крака. Това накратко е описанието на гореща сценка, в която чалга дивата Анелия пусна зелен светофар до най-интимното си място на актьора Анатолий Аргиров.

Анелия предостави щедро пространството между краката си на Анатолий
Анелия предостави щедро пространството между краката си на Анатолий

Възпитаникът на НАТФИЗ, популярен с ролята си на бармана Коки от „Стъклен дом“, е поредният, изгубил се между краката на Анелия след Коко Динев и Жоро Илиев.

Известната с консервативното си поведение пред камера певица надмина себе си в новия клип, който пусна в началото на седмицата. Бившата Коко – Диневица, която допреди време излизаше на сцената задължително с рокли тип поло, шокира пуританите с вулгарната си визия и игра в „Предадох те“.

Според сюжета мръсницата Анелия прави с*кс едновременно с двама мъже – Аргиров и модела Мариан Кюрпанов. С актьора чалга дивата се впуска с дива сек*уална игра, а в най-смелата сцена Антоний забива език между краката й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/pVGI7Yu5K9Q

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Коки от “Стъклен дом” в орални ласки с Анелия"

  1. Наталия   01.04.2014 at 19:57

    И Мариан и Аргиров са много яки в тоя клип.И за двамата се чудех дали не са хомо,но скоро видях в един бар вторият да се натиска и целува страстно с наша скандална актриса с някакво странно име..Изглеждаха като влюбени гълъбчета.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *