Кой краде във ВИП Брадър?!

за партито

Навсякъде и поголовно се краде, твърдят хората. Като се почне от Парламента, та се стигне до двора на най-бедния пенсионер в Монтанско, не остава прегледан от апашите. Тази напаст не подмина и къщата на ВИП Брадър.

Откакто са вътре започнаха да се случват странни неща като в крими филм. Орлин Павлов, влизайки в къщата носи със себе си няколко пакета чорапи. В момента ходи бос, защото всички чорапи са му изчезнали безследно.

кой ли краде?

Просто изпарили се от простора, твърди певецът, но не само той се оплаква. Никол се лишила от крема за крака, който била взела със себе си. Тя се оплака, че освен кремът й за крака изчезнали безследно и чифт чорапи.

Освен Никол и Орлин, Камелия се подсети, че джапанките й също се сдобили  с крачета и побягнали извън Нови хан. Интересно дали Биг Брадър е този, който върти тези номера и дали знае кой е този странен крадец. Но най-вероятно това са някакви номера между съквартирантите.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/THtMnRgXCZg

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Кой краде във ВИП Брадър?!"

  1. gold account   22.10.2012 at 7:41

    Гоцката, също Георги по име, но наричан Гоцка за да се различава от Георги 1, на който му казваха Жоро и Георги 2 на когото пък викаха Хорхе. В цялата група имаше само един, който не се казваше Георги и това беше Иван на когото викаха Ванчéто. Та Гоцката послушно извади плоска бутилка от джин Гордън, сега пълна с домашна ракия и я пусна да мине по редицата до Жоро. Не му стана приятно. Ракията беше единственият алкохол, който беше взел със себе си и не беше много, а той обичаше да си пийва. На глас обаче каза само: ‘Наздраве’.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *