Кой издигна до ВИП персона плиткоумната Черна Златка?

Златка Димитрова

  Беден и твърде вежлив се оказа българският език след изцепката на Златка Димитрова във „ВИП Брадър“. Не могат да се намерят в него достатъчно красноречиви думи, с които да се опише правдиво и заклейми обявеното за ВИП персона същество, кичещо се гордо с прякора Черната Златка.

Тя не е нито едноклетъчен организъм, пренасящ силикон, нито надуваема секс кукла за ширпотреба. Тя не е дори пуйка за пълнене от богати чичковци. Тя е нещо много, много по-елементарно, тъпо и обидно за цялата ни нация – Златка е абсолютно изпразнен от съдържание продукт на уродливата българска действителност.

Та в нея не може да се натъпче дори елементарен материал -28 години не са й стигнали да събере в маломерния си мозък дори най-проста информация – че Белгия е държава, че Сърбия и Румъния са съседни на България държави, че Франция и Германия са държави, а не градове. Нещо повече – тя не може да запомни дори къде е пъчила силиконовите си цици по плажовете, защото след като разбърка тотално географията на Европа и обяви Белгия за столица на Румъния, прати Варна в Западна България, а Бургас, където впрочем е родена пуйката с вечно разтворени крака – в Северна.

Много е смешно, но е повече зловещо. Защо всъщност това примитивно същество се показва по телевизията и ни се представя като някаква ВИП личност?! На този въпрос на първо място трябва да отговори учителката по география на Златка в гимназията. Защото именно тя е посяла семето на клозетната простотия в силиконовата кукла вместо да съсече празната й пуешка глава още в 8 клас. Тя й е отворила вратата да се внедри в обществото ни, като получи диплома за средно образование, а след това и за висше.

Ако я беше спънала още тогава, днес Златка щеше кротко да мете улиците на родния си Бургас, вместо да се снима за фотосесии, с които вдига цената си в леглото на родни и чужди богаташи. Това едноклетъчно същество обаче с час разтворени за креватна гимнастика крака изкарва месечната заплата на даскалката си по география. И колкото и да я пълнят, тя пак остава празна – с абсолютно куха глава, в която няма място за неудобство, иска да се пъчи още. Чуди се, видите ли, защо не я вземат за телевизионна водеща. Е, как да не си вярва, горката, като е най-търсената стока за ширпотреба, щом я канят за интервюта и шоута, щом й дават диплома за висше образование срещу съответния рушвет.

Не съм против необразованите хора – трябва да има и от тях, за да вършат черната работа. Такива като Черната Златка обаче объркват световния ред. У нас, докато икономисти продават зарзават по пазарите, хора от пазарите стават икономисти.

Жени като нея без проблем стават юристки журналистки и учителки. Златка утре може да стане и ваш шеф, а с дипломата си по икономика – защо не и министър. Може да отиде на мястото на Калина Илиева например, защото нейната тапия поне е истинска. Това вече не е смешно, това си е страшно.

А виновник наравно със Златка в това морално престъпление е нейната учителка (и всяка друга подобна родна даскалица). Тя накара всички българи да се срамуват, че са получили образованието си в древната ни страна с многовековна културна история. Излезе, че дипломите и 16-те години учение у нас са смислени и истински, колкото и това, че Белгия е столица на Румъния. Такъв шамар родната просвета не е получавала никога досега. А той беше особено звучен, защото изплющя публично от телевизионния ефир. Отекна дори в кухите глави на другите пуйки за пълнене и те вкупом гракнаха да защитават посестримата си.

Вместо да сведат глава от срам, че живеем редом с подобни индивиди и че всеки от нас е виновен за съществуването им, защото ги търпи те ревнаха от ужас да не бъдат разкрити. „ВИП Брадър“ имал тенденциозно отношение към клетата Златка, отсече Николета Лозанова. Дали заради силикона, който носят и двете, или защото в комплект са плеймейтки и са просто известни с това, че са известни, жената на Валери Божинов първа скокна в защита на Черната Златка. Едва ли обаче Николета ще е толкова смела, ако в ролята на колежката й е нейната дъщеря Никол. Тя също ще е обречена като всички наши деца да попадне в родното училище, което поставя наравно световен ум като например шахматистката Антоанета Стефанова и нейната почти връстничка Златка Димитрова и ги допуска до висшето образование.

Срамно, обидно, печално и долно е! Мястото на тия дами не е в университета не е в телевизията, не е в обществото на отрудения и борещ се честно и почтено за оцеляване българин. Тяхната умствена нищета няма място в делника на нашите деца.

Дано в пошлото и лишено от смисъл съществуване на Златка да има поне малко смисъл и след титаничната й излагация всички подобни на нея същества да изчезнат завинаги от българската публичност. Дано да не е прав Наполеон, когато е казал, че чуждата глупост няма да ни направи по-умни и простотията на Черната Златка да бъде за урок на всички кухи силиконови индивиди, които пъплят от години като зараза в обществото ни, купуват си дипломи и се официализират, а после се хранят, набъбват и издигат до ВИП персони, ползвайки се с възхищението на идващите след тях новозаразени.

А те са много и до един са продукт на нашата демокрация, на нашата тотална чалгаризация. Мъртвородени деца на потъпканите от отчаяните и бедни родни учителки култура и морал.

И горко ни – където стъпят тези същества, както каза и самата Златка, трева не никне.

Уви, права е. Простотията ражда само плевели. А те задушават всичко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *