Сензация! Владимир Кличко се уплаши от Кобрата!

Владимир Кличко
Владимир Кличко

Владимир Кличко отлага края си като номер едно в бокса. Украинецът, който очевидно не е във върховата си форма, прави всичко възможно да избяга от мач с нашия Кубрат Пулев – Кобрата. 37-годишният супершампион във версиите Световна боксова асоциация (СБА), Световна боксова организация (СБО), Международна боксова федерация (МБФ) и Международна боксова организация (МБО) търси всякакви начини, за да не се изправи срещу българина.

„Видях слабости в играта му. Вярвайте, че българин може да е първият човек, нокаутирал Кличко“, заяви Пулев след победата на Владимир над руснака Александър Поветкин.

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев

Очевидно от щаба на украинеца са притеснени от отличната кондиция, в която се намира Кобрата. Лично Виталий Кличко, който е по-голям брат на шампиона Владимир, предупреждава, че Кубрат Пулев се е превърнал в машина, боксира се много по-прибрано, умно и силно от Поветкин. „Пулев ще е голямото препятствие за Владимир. Срещу него трябва да се внимава“, смята Виталий.

Владимир Кличко отложи мача си с Кобрата, обявявайки, че първо ще защитава титлата си във версия Световна боксова организация, и охотно добави: „Готов съм да дам реванш на Поветкин ако той се чувства готов за такъв мач!“. В същото време някои специалисти иронизират украинеца. „А защо не си готов за Пулев, страхуваш ли се?“, питат те.

Кличко ще трябва да заложи четири пояса при следващия си двубой. По предварителни прогнози евентуален мач между Владимир и Кубрат ще удари в земята наградния фонд от мача на украинеца с Поветкин, където се разиграха 23,233 млн. долара. При всички положения над 25 милиона долара ще бъдат заложени за битка между Кличко и Пулев. Слуховете разпространяват, че български мултимилионер е готов да възнагради Кубрат със 7 милиона евро допълнителна награда, ако пребие на ринга Владимир. За последния си успех над Поветкин Кличко прибра от 17 млн. долара от наградния фонд.

Независимо от номерата, с които щабът на Кличко опитва да отложи мача с Кубрат Пулев, двубоят е неизбежен. Кобрата си е извоювал правото да оспорва титлата във версията Международна боксова федерация (МБФ) и нищо не може да предотврати сблъсъка му с Кличко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *