Клечка за зъби изпоти Гонзо

Георги Иванов - Гонзо

  He само че не е бил достатъчно ученолюбив, за да изкласи средно, та му се наложи преди време да си вади диплома менте, ами и е проспал и първите седем години, в които всеки човек се учи на обноски! Да, точно за Гонзо става дума. Бившият спортен директор на „Левски“ втрещи с всякаква липса на култура столичани преди дни, когато реши да поседне за бърз обяд в заведение, близо до централата на БФС на ул. „Цар Иван Асен II“.

По какви дела пловдивчанинът, който през март бе наритан от „Герена“ заради некадърност, посети офиса на Боби Михайлов, остана тайна, но пък лъснаха някои нелицеприятни маниери на „синята“ легенда.

След като си свърши работата във футболното ведомство, Гнзо потърси близката сянка под която да се скрие от 36-градусовата жега, нажежила почти до червено паветата на столичната улица. Откри я в ресторантче наблизо, където с компаньона му избраха най-отдалеченото сепаре под най-дебелата сянка, издебнаха ги в гръб папараците.

С какво ли да утоли глад в юнския мор? Лека салатка? Не, италианска паста, от тия, дето се гарнират с много червен сос. Явно Гонзо бе пропуснал закуската си, защото се нахвърли като муха на мед върху порцията си и я омете за отрицателно време. Даже не остави следи от доматеното пюре в чинията си.

За сметка на устата си обаче! От зор да заглуши пукота на къркорещите си черва Гонзо не внимаваше с хапките, затова на няколко пъти сосът отказа да влезе в отвора, служещ за приемане на храна, и оставаше извън него.

В тези случаи, за по-лесно, следите от доматения продукт бяха премахвани не от салфетките, които любезните домакини на Гонзо му бяха принесли на масата, а от показалеца на дясната му ръка. Освен че няма елементарна култура на хранене, от обяда стана ясно, че легендата на „Левски“ скоро не е бил на зъболекар. След като приключи с обяда, бившият централен нападател взе клечка за зъби и се зарови в устата си. Бая се изпоти, докато прочисти всички остатъци от храната, забила се между зъбите му. Със сигурност някъде из тях е: жесток кариес ако съдим по това, че Иванов му отдели поне 5 минути.

Накрая Гонзо сръбна бързо кафенце и зашпори сребристото си ауди. Може би е отишъл на автомивка, понеже германската му лимузина, потънала в прах, явно не бе виждала такива екстри с месеци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *