Кичка лапнала 300 бона хонорар?

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова

Кичка Бодурова и прибрала рекордните 300 хиляди лева хонорар от участието си в „Музикална академия“. Този слух плъзна броени дни след приключването на риалитито и втрещи музикалната гилдия. Не може да се отрече, че бургаската легенда пя с най-голямо самочувствие от началото до края, което едва сега човек може да си го обясни на какво се е дължало. Та ако си взел толкова кеш, какво ще ти пука за наградата от 100 хиляди -мобилизираш се и пееш заради шоуто.

Американската поданичка имаше и едни от най-изгодните условия за напускане на „карцера“ по лични и професионални ангажименти, което вбесяваше съквартирантите. Именно по нейните дълги отсъствия Дичо се подвел и останал на свобода по-дълго и бе глобен за разлика от кака му Кичка. Звездата си развявала байрака навън, даже тайно преспивала у дома си, ако се вярва на злите езици.

Кичка Бодурова Певицата даже заявяваше в интервюта, че ако спечели, би дарила стоте бона на млада надежда от музикалните среди. Че що да не ги даде, като с другата ръка е прибрала 300 бона, одумват я клюкари. Според запознати колосалната сума Кичка ще вложи в покупката на нов имот в Америка. Певицата и мъжът й вече капарирали малка къща във Флорида за $ 270 000. От години изпълнителката се издържа именно от продажба на имоти отвъд океана.

И Бодурова, и „Музикална академия“ запазват конфиденциалност за размера на хонорара й. Твърде е вероятно истината да гравитира около тази цифра, тъй като Кичка приема в последния момент, отлагайки самолетен билет за втората си родина. В същото време „опосумите“ трескаво са търсили звезда от нейния калибър, след като им отказват Маргарита Хранова и Кристина Димитрова.

Обиждащата се да я наричат „естрадна“ изпълнителка често я избива на чувства, но в средите е пословично известен стремежът на Кичка да живее в лукс. Той пък се обяснява от психолозите с бедното детство в бургаски квартал, което звездата се опитва да надживее в себе си, колкото и пари да има в сметките си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/WQ2Y0uWd5V0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *