Кичка Бодурова прибра 120 бона от „Музикална академия“

Нечуван хонорар ще прибере естрадната звезда Кичка Бодурова от участието си в „Музикална академия“. Певицата успяла да извие ръцете на продуцентите и се е договорила да влезе в Къщата на академията срещу 120 хиляди лева, разкриват от екипа на шоуто.

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова

Това на практика означава, че твърдата сума, с която Кичка ще си тръгне от предаването, е повече от голямата награда, която продуцентите обещават на победителя. Хора от организаторите на риалити формата издават още, че след изненадващото изгонване на Етиен Леви Бодурова е най-вероятният победител и като нищо ще прибере и наградата от 100 бона.

Вотът за нея е сред най-високите през цялото излъчване на предаването.

Кичка Бодурова Около евентуалната й победа и парите, които й се плащат, избухна голям скандал, след като менторката на талантите – Рут Колева, подметна в ефир, че резултатите на Кичка са съмнителни, а хонорарът й и без това бил доста близо до стоте хиляди. Оказа се, че естрадната звезда е взела не просто солидната сума, а направо е прехвърлила максимума, който ще прибере победителят в шоуто.

Продуцентите се съгласили на нечувания за нашите ширини хонорар, защото много държали да направят наистина звезден отбор от старата генерация. Най-трудно им било да уговорят именно нейни представители заради спецификата на формата. Кичка била идеална, тъй като освен изключително популярна е известна и с това, че не си мълчи и около нея винаги има скандал.

Затова били готови да й броят 120 хиляди, само и само да я вкарат в предаването. Тя от своя страна не била склонна на по-малка сума, защото смятала, че е достатъчно голяма знаменитост и вече няма какво да доказва. Решила, че трябва да е на печалба, какъвто и да е резултатът от зрителския вот.

Никой друг от колегите й не може да се похвали с толкова изгоден договор, издават от екипа на шоуто. Останалите звезди от ранга на Бодурова са се договорили за доста по-скромни хонорари в сравнение с нейния. Петя Буюклиева се разбрала само за 35 бона, които ще използва за образованието на детето си. Рапърът Криско успял да вземе около 50 хиляди лева. Непокорният Дичо, който беше глобен с 10 хиляди лева за закъснение, побеснял, защото сумата удряла сериозно по хонорара му. Бившият вокал на Д2 се договорил с продуцентите за 40 бона. Най-ощетени били Етиен Леви и Стенли, които са взели само по 30 хиляди лева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/LteL_TdFad4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *