Кичка Бодурова печели „Музикална академия“

Подозират Кичка за манипулатор заради мъжа й милионер
Подозират Кичка за манипулатор заради мъжа й милионер

Екипът на „Музикална академия“ е в истински шок, след като се оказа, че Кичка Бодурова има най-големи шансове да спечели шоуто, научихме от осведомени. Над 70% от гласувалите безрезервно подкрепят естрадната икона и по всичко личи, че именно тя ще триумфира с голямата награда в предаването. За разлика от останалите риалити шоута, в „Музикална академия“ призът върви с реална сума кеш – 100 000 лева.

Кичка Бодурова Редакторите и режисьорите на предаването обаче имали съвсем други планове на кого да дадат печалбата. Публична тайна е, че както продуцентите, така и целият екип са близки приятели на Поли Генова и Дичо, които в крайна сметка останаха до финала.

На финалната права все пак се оказва, че въпреки, че имената им не се забъркваха в пикантни скандали, Поли и Дичо нямат подкрепата на ветеранката Кичка. Те остават доста зад нея в гласуването.

„За Кичка гласуват като луди! Получават се стотици SMS-и седмично. Направо не е за вярване“, потресени са от шоуто. От предаването смятали да разследват да не би случайно SMS-ите на Кичка не са от същия тип като на Ваня Червенкова във „ВИП Брадър“. Оказало се обаче, че за Бодурова се гласува от десетки различни карти, така че трудно можело да се докаже, че си е купила вота.

„Мъжът й Крие е милионер и като нищо финансира победата й.

Кичка обаче не е вчерашна и си е организирала гласуването от различни карти, а не от 4 номера“, коментират в шоусредите. Според други обаче певицата си имала доста фенове в пенсионна възраст, които пускали SMS-и за нея.

Реално Поли Генова се представя най-добре и тя трябва да спечели, но Кичка Бодурова няма да се даде без бой. финалът ще е доста напрегнат“, анонсират шоунаблюдатели.

Хитрата Кичка измислила и атрактивен номер, с който да се покаже като състрадателна и човечна. Тя щяла да обяви, че ако спечели, част от сумата – 30 000 лева, щяла да даде на дебютиращите певци в предаването Прея, Георги и Неделяна, с които те да запишат по една нова песен и да снимат видеоклип.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Buj-Ebp9n30

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *