Кичка Бодурова в афера с SMS-и

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова

Кичка Бодурова бе заподозряна в мерзка афера с есемеси пo подобие на друга риалити звезда този сезон – Ваня Червенкова. Певицата Рут Колева публично се усъмни, че повече от половината зрители на „Музикална академия“ гласуват за бургазлийката.

„За мен това е, меко казано, странно, даже необяснимо. Няма как тя да има драстично по-високи резултати. Апелирам продуцентите да направят разследване. Имам усещането, че се извършва някаква шашма с гласуването. За това намекнаха и мои колеги от по-старата генерация, които са наясно с манталитета и методите на почитаемата госпожа. Не приляга на един 60-годишен човек да върши такива дребни шашми, но уви, май това се случва“, обяви Рут пред журналисти.

Рут Колева няма вяра на колежката си Кичка
Рут Колева няма вяра на колежката си Кичка

В естрадната гилдия пък припомнят, че преди 2 години Кичка Бодурова пак прибегна до шашма с есемеси. Тогава община Бургас организира конкурс за песен, която да бъде обявена за химн на града. В един момент се оказа, че за абсолютно неизвестна песен на Бодурова са се получили десетократно повече вотове, отколкото за вечната класика „Ах, морето“ на Тони Димитрова. След избухналия скандал общината бе принудена да анулира вота и да удължи срока за гласуване. Тогава спечели „Ах, морето“, което породи трайна вражда между Тони Димитрова и Кичка.

Според запознати естрадната изпълнителка и сега е организирала свои почитатели да пускат есемеси за нея. Затова и апелът на Рут Колева е да се провери внимателно от колко карти се случва гласуването.

Фенове на бургазлийката обаче са убедени, че тя реално има най-много почитатели. И посочват винаги пълните й зали на концертите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/WQ2Y0uWd5V0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *