Кичка Бодурова абортирала чрез дини !

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова шокира всички с признанието, че преди години нарочно направила аборт, носейки тежки дини. Тя експериментирала с тялото си, което довело до кръвоизлив в начална бременност. Зрителите на ВИП Брадър останаха възмутени от безотговорното отношение на изпълнителката към нероденото й дете.

Не е тайна, че Кичка Бодурова навремето е имала любовни отношения с издирван от Интерпол българин с австрийски паспорт. Тя дори забременяла от него. „Богдана Карадочева ме запозна с този мъж. Казваше се Ники. говореха за него, че е приказно богат. Това, разбира се, беше лъжа, защото аз му давах пари и го спонсорирах. Няколко пъти ме изпрати до вкъщи и накрая остана да живее при мен“, разказва Кичка за бурната си връзка.

кичка

Когато разбрали, че чакат бебе двамата били на върха на щастието. Искали да вдигнат сватба, подали документите си в Съвета. Но на следващата сутрин Ники бил арестуван. „Изведоха го без дори да му дадат възможност да си вземе бельо и дрехи. Мен почнаха да ме разпитват. Казаха ми, че бащата на детето ми е търсен от Интерпол за търговия с кокаин. Не разбрах каква беше истината за този човек, защото повече не го видях. На мен ми заявиха, че не мога да родя дете от един престъпник. Заставиха ме да махна бебето, а аз вече бях в 4-тия месец“, спомня си изпълнителката.

Тя се съгласила да й бъде поставена инжекция и приела няколко хапчета, които имали за цел да предизвикат аборт. След броени часове медикаментите подействали и започнал силен кръвоизлив.

Бодурова успяла да се добере до най-близката тоалетна и пред очите й се разкрила ужасяваща гледка.

„Само го чух как пльоква във водата и това беше! Край!“, разказва през сълзи певицата. Тъй като не успяла да се изчисти сама от мъртвия плод, наложило се да изваждат остатъците от него чрез допълнителна интервенция.

След травмиращия аборт докторите не давали големи надежди на Кичка, че може да забременее отново. Предсказанието им се сбъднало по време на брака й с архитекта Дани. Двамата се запознали в курортния комплекс „Албена“. Оженили се набързо и започнали да правят опити за бебе. Какво ли не изпробвали, но без успех! Усилията, които полагали, както и липсата на резултати постепенно започнали да ги изнервят. Двамата решили да се разделят по взаимно съгласие и да продължат живота си сами.

Дъщерята на Кичка, Кристи Жаклин скандализира с разкрепостени фотоси в социалните мрежи
Дъщерята на Кичка, Кристи Жаклин скандализира с разкрепостени фотоси в социалните мрежи

„Основната причина да се разделя с Дани беше това, че не успях да забременея. Но имаше и друго- той беше много мекушав, не можеше да си намери работа. Аз доминирах в семейството, изкарвах парите. В един момент осъзнахме, че това не може да продължава повече“, връща лентата на спомените Кичка.

След развода с архитекта тя вече била сигурна, че никога няма да има дете. Но съдбата я опровергала. Бодурова се събрала с гръка Крис Зарпас, с когото се запознала в САЩ. Харесали се от пръв поглед и не след дълго станали любовници. Минали няколко месеца и Кичка започнала да усеща тялото си по странен начин. Доспивало й се рано, гадело й се и цикълът й закъснявал.

Тя веднага предположила, че може би отново е бременна. Онемях, защото си мислех, че това е невъзможно. Не казах нищо на Крис. Даже нарочно, за да разбера дали е истина, започнах да вдигам огромни и тежки дини, и… изтървах бебето“, шокира Вип съквартирантката с откровеното си признание.

Тя отишла на лекар и разбрала, че действително е била бременна, но е пометнала съвсем в началото. Бодурова обаче не изпитала ни най-малка вина за това, че сама е предизвикала аборта. Напротив – тя се зарадвала, че все пак е успяла да забременее по естествен път и това й дало надежда. Гинекологът й я посъветвал да изчака 3 месеца преди със съпруга й да подновят опитите за дете. След като този период изтекъл тя заченала от раз и щастието й било неописуемо.

Под макияжа е щерката на Кичка, Кристи Жаклин !!!
Под макияжа е щерката на Кичка, Кристи Жаклин !!!

„Никой не можеше да повярва. Най-близката ми приятелка Люси Ангелова ме пипаше по корема и не знаеше какво да каже. Тя ми държа ръката по време на раждането. После остана 1 година при мен, за да ми помага с бебето“, споделя Кичка. Тя почувствала, че сякаш е в рая, когато дъщеря й Кристи Жаклин проплакала за първи път. Момиченцето било дългоочаквано и затова било отглеждано като принцеса. Кичка й позволявала всичко и успяла да я разглези до краен предел. Днес 21-годишната татуирана красавица шокира с разкрепостено поведение и бълва поредица от голи снимки в социалната мрежа. Тя открито заяви, че употребява наркотици без да се притеснява, че по този начин злепоставя популярната си майка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *