Киро Скалата спи с про*титутки на аванта

Киро Скалата със сигурност не е любимец на сводниците у нас. Фитнес маниакът е спал с доста про*титутки, но вместо да си плаща за изконсумираните удоволствия, минавал метър. „Имал съм с*кс контакти с професионалистки, но не са ми искали пари, защото ме харесват“, чистосърдечно си признава авантаджията.

Киро Скалата
Киро Скалата

Киро твърди, че жриците му се отдават без пари, защото е забавен и образован. И най-вече, защото ги привлича физически. Впрочем той дори не е убеден кой на кого пуска – те на него или той на тях.

Макар неведнъж да е практикувал с*кс за една нощ, здравенякът от „Биг Брадър“ не си пада по този тип връзки. Намира ги за животински. Но пък когато дивото зове, как да се дърпа и съпротивлява?

С гаджето си Лина
С гаджето си Лина

За първи път Скалата проявил интерес към женските форми на 4-годишна възраст, и то към дама от семейството си. „Бях влюбен в леля. Двете с майка ми бяха страхотни мадами, манекенки. Снимали ги бяха по рекламите. Бях 4-годишен страшно си харесвах леля и търчах из вкъщи да й свалям гащите и да я ловя за гърдите“, връща лентата на спомените си брадърът.

Първото си гадже той хванал в детската градина, но така и не се осмелил да целуне девойчето.

Вкуса на женските устни опитал чак в 1-ви клас, когато вече си имал интимна приятелка. С нея не просто се цункали, ами правели и неприлични неща.

„Опипвахме се, гушкахме се. Такова, как се казва?! А, да, петинг“, спомня си Скалата. И допълва, че ако тогава е знаел как се прави същински с*кс, със сигурност е щял да се пробва.

Сефтето той направил на 15 години със съученичка. Тя била с две години по-голяма, „най-готината мацка в даскалото“. Всички я сваляха, но тя си хареса мен“, вдига широките си като гардероб рамене Киро.

Мускули той започнал да трупа още в 4 клас. После временно прекъснал заниманията си с щангите, за да има повече време да оценява женската красота. След казармата го приели едновременно в Икономическия институт и в МЕИ в столицата. Избрал по-лесното, отказал се от инженерството. Решил, че ако следва в икономическия ВУЗ, ще има повече време за тренировки в залата.

Киро Скалата и Виолета Здравкова
Киро Скалата и Виолета Здравкова

Като студент Киро стартирал първото си бизнес начинание. Започнал да внася от САЩ хранителни добавки и протеини. А част от печалбата „инвестирал“ в прахчета и хапчета за лична консумация. В онзи период вече четял задълбочено специализирана литература и периодични издания за културизъм и фитнес и най-вече книгите на американския гуру Джо Уейдър.

Щом се дипломирал, станал помощник на баща си Никола в инженеринговата му фирма и колбасарския му цех. Същевременно изкарвал по някой лев и като фитнес треньор. Тогава се оженил и за тийнейджърската си любов Петя.

Двамата със съпругата му си живееха задружно, подкрепяха се в бизнес начинанията и минаваха за образцова семейна двойка допреди няколко години. Бракът им обаче неочаквано се разпадна малко след първото участие на Скалата във „ВИП Брадър“. В шоуто Киро уж влезе, за да промотира бизнеса си, но вместо това се прояви като непоправим женкар и завъртя флирт с „Мис България’99“ Виолета Здравкова. Освен с нея бе доста близък и с манекенката Галя Литова, както и с Галка от разпадналия се дует „Каризма“.

„Жена ми се подразни, но ние с нея имахме споразумение да правя каквото си поискам.

Аз рекламирах и нейните проекти. Тя знае, че съм острие, което трябва да разрязва вражеските доспехи и да проправя път на тълпите пехотинци. Бяхме се разбрали с Петя в Къщата да се правя на самотен плейбой. Дори си махнах халката, която нося винаги, но по едно време се издадох“, обясни Киро след излизането си от шоуто. А скоро след това се разведе.

Макар да съсипа семейната си идилия с „ВИБ Брадър“, Скалата е доволен от първото си участие в риалитито. И как иначе – с хонорара от продуцентите, и с рекламата, която направи на бизнеса си, той де факто се превърна в най-скъпо платения участник. Спечели около 100 бона.

 

Има връзка с принцеса

За разлика от предишния си престой в Къщата, сега Киро се държи доста по-обрано, забелязват зрители. Няма и следа от фриволното поведение, което демонстрира преди години в същото шоу.

Промяната вероятно се дължи на статута му на кандидат-жених. От известно време насам Киро има връзка с Лина Мохамед Джиад Салем, която Скалата представя като принцеса, потомка на покоен сирийски крал. Двамата отдавна се канят да сключат брак, но все нещо се случва и проваля плановете им.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Киро Скалата спи с про*титутки на аванта"

  1. SS   07.12.2013 at 22:11

    боклук

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *