Киро Скалата си показа з*дника

Киро Скалата
Киро Скалата

Киро Скалата може да не хваща окото на придирчивите си съквартирантки, но един от участниците в Къщата няма да му прости. Брадърът успя да възбуди кученцето (ининус, което, като го видя по прашки, буквално пощръкля.

Задникът на Киро лъсна пред камерите
Задникът на Киро лъсна пред камерите

След като се докара в ретро бански костюм ала Борат, за да спаси седмичния бюджет, Скалата бе избягван от всички жени в шоуто. Дамите видимо се гнусяха от досег с шоумена и се подиграваха на външния му вид. Един от съквартирантите обаче остана много доволен от голотата на Киро.

По петите на културиста непрекъснато го следваше малкият декоративен пес на Денди. Кученцето Хининус радостно подскачаше около голия задник на Скалата и превъзбудено лаеше. Пухкавият питомец сякаш пресъздаваше емоциите на стопанина си, който също не отстъпваше по вълнение заради мисията на Киро. Писателят, чиято сек*уалност неведнъж е била подлагана на съмнение не изпускаше всеки удобен случай да огледа задните части на Скалата. „Кучетата много често са проекция на емоциите на своите собственици. Когато те са нервни, и животните го усещат. Същото е и с възбудата и радостта“, твърдят специалисти кучкари.

Анатомията на Скалата, която лъсна благодарение на оскъдното му облекло, освен на съквартирантите, не се понрави и на зрителките от малкия екран, фитнес иконата може да е канара от мускули, но е гола вода между чатала. Около това се обединиха зрителките на риалити формата, след като фитнес иконата остана по епилирано тяло. Във форумите за шоуто те с разочарование констатираха, че пакетът на Киро е празен.

„Киндера на Кирчо можеха да ни го спестят. И без това не е нищо особено. Всички културисти имат малки пишки“, обсъждаха малкото мъжко достойнство на Скалата почитателките му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/a3uvuveS2lA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *