Киро Скалата на път да се ожени за богата арабска принцеса

Киро Скалата и Лина Мохамед Джиад

  Фитнес ин­структорът и бивш участ­ник“ във „ВИП Брадър“ Кирил Вълчев – Скалата изпусна наследство за мили­они. Тъст му, потомък на кралската сирий­ска фамилия, се споминал неочаквано преди има-няма ме­сец и половина.

 От четири години мускулес­тият шоумен живее с неговата дъщеря – принцеса Лина Мо­хамед Джиат Салем. Планът бе това лято тя да стане офи­циално съпруга на Скалата, но кончината на родителя тотал­но го обърка.

 Преселилият се в отвъдното тъст на Скалата, чиято майка е внучка на покоен сирийски крал, бил сред най-заможните мъже в арабската страна, раз­криват запоз­нати със семейните драми на Киро Скалата.

  Преди да го покоси смъртта, бащата на Лина категорично бил против брака й с българи­на, тъй като се опасявал, че той имал користни цели – об­вързвайки се с кралската на­следница, да заграби част от богатството на фамилията.

 В момента пък в сирийския род на Лина бушувала вой­на за наследството на баща й. Роднините й забранили да сключва брак със Скалата, до­като милионите на таткото не бъдат разделени помежду им, че да не се облажи и Вълчев с арабските пари.

 Лина щяла да наследи един от най-малките дялове, тъй като имала личен конфликт с родителя си почти до смъртта му. Той настоявал от нея да стане професионален войник, тъй като в Сирия има и армия за жени.

 Вместо това светският жи­вот поблазнил непокорната принцеса и преди години тя избягала от родината си, за да се установи във Варна.

 Арабската красавица дори лежала няколко дни в сирий­ски затвор по нареждане на собствения си баща, счел, че по този начин ще я прекърши за греховния живот. 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Киро Скалата на път да се ожени за богата арабска принцеса"

  1. Tarik Salem   27.05.2012 at 2:49

    Силвия Петрова тези работи в 1001 нощи ли си ги чела и ги преразказваш??Аман от такива измислени писателчета и пишман журналистчета като тебе.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *