Киро Скалата наследник на бизнес за милиони

Киро Скалата с гаджето си Лина
Киро Скалата с гаджето си Лина

Хонарарът от „Биг Брадър“ е като капка в морето пред милионите, които Кирил Вълчев – Скалата трябва да наследи веднага щом се ожени за годеницата си Лина. Смуглата красавица, която е наследница на род, чиито корени са от кралското семейство на Йордания, притежавала огромен бизнес в родината си.

Лина не посрещна Скалата на финала на риалитито, понеже от няколко седмици е в столицата на Йордания – Аман. „Лина е акционер в едно от дружествата на баща си. Бизнесът им е наследствен“, призна Скалата, но спести с какво точно печели пари жена му

Киро Скалата гадже ЛинаЛюбопитни журналисти обаче проучиха, че Лина е съсобственик на една от телевизиите в Йордания. Притежава дял и от местна радиостанция. През ноември заминала за Аман, след като в продължение на месеци не получавала дивидентите си като съдружник в компаниите. „Лина се усъмни, че те я мамят, и отиде на място, за да провери защо не й превежндат процента печалба. Иначе има и финансова къща“, разясниха близки приятелки на кралската наследничка.

Роднините на Лина се противяла на сватбата й със Киро Скалата от страх, че користната му цел е за завземе семейния бизнес в Йордания. Встъпвайки в брак с нея, на шоумена се полагал дял като пълноправен член на фамилията.

„Не знам дали наистина си мислят, че искам да им ограбя парите, но кой знае, може и да въртят някакви ритуали да не се женим. Всеки път когато се заканим, все нещо се случва. Правихме планове да се оженим в Лас Вегас, но в последния момент отложихме пътуването заради нещастен случай“, добави пред журналисти фитнес маниакът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/3bEMh3QiZPM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *