Кина Вълчева от “България търси талант” пак проси в метрото

Кина Вълчева

  Кина Вълчева, по мъж Николова, от Банкя е доказателството, че нашенските риалитита са въздух под налягане – дават моментна слава, а после всичко и всички са забравени. Продуцентите и телевизиите си гледат своето – висок рейтинг, яки приходи от есемеси и нескончаеми реклами, а участниците кучета ги яли.

Кина е акордеонистката, която се представи в „България търси талант“ с авторска песен за виното. Нейният припев „Чаша вино остави“ веднага изправи на крака публиката, а Хилда Казасян се принуди да отмени своето първоначално „не“, в резултат на което самодейката продължи напред.

Нейното изпълнение бе едно от най-гледаните в интернет, а популярността на Кина – огромна. Вълчева пее с пълно гърло по оживени подлези на възлови места в центъра на София. Минувачите й пускат по някоя стотинка.

Две години след звездния си миг по телевизията госпожата отново е на старото си работно място.

Тя бе забелязана от репортер да извива глас и да разпъва акордеона на изхода на метроспирка „Света Неделя“.

„Както преди си пея и се занимавам с домакинска работа. Едва свързвам двата края, но не се оплаквам – жива и здрава съм, живея си скромно и имам чиста съвест“, споделя скромно госпожата.

Никой от „България търси талант“ повече не я е търсил за нищо. Моментално я забравили, след като предаването свършило. Иначе били симпатични хора и истински й се радвали. „Не съжалявам, че не спечелих 60-те хиляди лева. Парите не са за всеки. Сигурно, ако ги бях взела, щях да си довлека някоя беля на главата. В Библията е казано: „Всекиму заслуженото“. Може би не съм заслужавала тези пари да ми се дадат ей така, без труд. В живота ми всяка стотинка е изкарана честно. Не съм по далаверите и един лев не съм получила, без да съм си го изкарала, казва лъчезарната Кина.

Наблюденията й от работата по подлези и кръстовища са, че хората са обеднели рязко. Преди пускали по 50 стотинки и левче, сега малцина се бъркат. „Не мога да им се сърдя.

Животът стана труден. Умиляват ме пенсионери, които ми пускат по 10, по 20 стотинки – милите, от пенсията си ги заделят. Богатите никога не са давали – те и без това не ходят по улиците, а се возят в лимузините си“, казва Кина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *