Катрин Вачева съсипана от смъртта на баща си!

Катрин ВачеваСкандалната моделка Катрин Вачева е преживяла далеч не една драма в живота си. За широката общественост тя е популярна като пребитата моделка от агресивния бивш футболист Орлин Орлинов. Преди да преживее зверския екшън обаче Катрин била срината и от загубата на своя баща.

Смъртта застигнала семейството й в тийнейджърските й години, точно когато таткото на чернокосата изкусителка бил най-близкият й човек. Той бил личният й пример и тя разчитала за всичко на него. Внезапната му смърт обаче преобърнала живота й и я направила изключително страхлива към мъжете.

След побоя пък Катрин съвсем се затворила в себе си и прекарала няколко години в изгнание, без да има интимни партньори до себе си. В момента обаче Вачева съжителство със заможен бизнесмен, с когото често се появява и в публичното пространство.Катрин Вачева

Макар тунингованият външен вид на моделката да буди десетки спекулации за пола й, близки до семейството й потвърдиха, че Катрин не е преминавала през транссексуална операция.

Чертите на лицето й загрубели след многократните интервенции, през които преминала заради пораженията от побоя на Орлинов върху нея. Самата Катрин до ден днешен не била доволна от начина по който изглежда и непрекъснато търсела иновативни процедури за разкрасяване, като за част от тях пътувала до далечна Индия, където вече се намира меката на пластичната хирургия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *