Катето Евро бясна на Юри Ангелов заради с*кс признания

Катето Евро не иска да си спомня за миналото
Катето Евро не иска да си спомня за миналото

Актьорът Юри Ангелов, нашумял с ролята си на мафиота Распутин в сериала „Седем часа разлика“ и телевизионния бос Павлофф в „С*кс, лъжи и тв“, е въртял любов с Катето Евро, разкри самият той. Двамата се любили преди повече от 30 години.

Юри Ангелов
Юри Ангелов

Преди интимните си преживявания с нея Ангелов бил много плах младеж и дори ходел на психиатър, който да го избави от неговата свенливост. Макар и студент в театралната академия, Юри все още бил девствен и се притеснявал от това. Споделил терзанията си със своя учител Апостол Карамитев, който го завел при своя приятелка психиатър в Александровска болница. После актьорът така се развихрил на любовния фронт, че не пропускал да преспи с някоя по-засукана колежка. Така се залюбил и с Катето Евро.

„Даже щяхме да се женим с нея. Катето тогава нямаше нищо общо с артистките. Беше 20-годишна манекенка. Толкова беше луда, колкото сега, даже и повече. Викаха й Лудото Кате“, разказа актьорът пред столичен седмичник.

Катето Евро обаче не остана никак очарована от изявлението му. Звездата от „Оркестър без име“ била бясна на колегата си за пикантните му самопризнания. „За мен един човек удря дъното, когато започне публично да обяснява с кого е спал. Не знам дали аз съм била Лудото Кате, но той със сигурност е Лудият Юри. Ще кажа само, че просто не си спомням“, изсъска Евро.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Катето Евро бясна на Юри Ангелов заради с*кс признания"

  1. Румяна Господинова   25.01.2014 at 19:47

    Катето Евро бясна, на това, бясна на онова, тя по принцип се е превърнала в бесовница. А за Юри Ангелов, че е имала връзка с него си е направо реклама

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *