Карла Рахал била любимата ученичка и любовница на Стефан Данаилов

Стефан Данаилов

 Ролята на 50-годишна консервативна учителка по музика в „Революция Z“ пасва толкова добре на Карла Рахал, че малцина предполагат, че е поверена на жена, която е едва на 35. Актрисата получила ангажимента, защото продуцентите сметнали наднормените й килограми и киселата й физиономия за голям плюс.

Съвпадението на фамилията на Карла с тази на Башар Рахал не е случайно. Двамата са брат и сестра. Разликата им е само 12 месеца, но актьорът нарочно се шегува, че има кака с цели девет години по-стара от него.

До тригодишната си възраст екранната учителка по музика Костова живее в Дубай, където баща й работи като гинеколог. Татко й е ливанец, който се запознава с майката на Карла в България, докато следва медицина. След това семейството заминава за богатото арабско емирство.

Карла Рахал преди

По онова време бъдещата актриса говори местния език, но с днешна дата го е забравила. Сега тя не може да разчете дори най-простите йероглифи на арабски.

Още преди с брат й Башар да стигнат възраст за детска градина, родителите им решават да се върнат обратно в България. Понеже младите Рахал са изключително музикални и артистични, щом завършват училище, без колебание атакуват НАТФИЗ. Първата година Карла е отрязана, но не се отчайва. На следващата кандидатства отново, този път с Башар, който току-що е изкласил средното си образование.

В театралното училище рожбите на българо-ливанската дружба попадат на човека, който ще изиграе най-важна роля в кариерата им занапред – Стефан Данаилов. Екзотичното излъчване на брата и сестрата се харесва на Ламбо и той взема в класа си двамата “кубинци“.

Не, няма грешка – майор Деянов ги мисли точно за сънародници на Фидел Кастро.

В артистичните среди и досега се мълви, че навремето професорът хранел специални чувства към Карла. Тогава тя не била пухкава като понастоящем, а минавала за хубавица. Имала тънка снага и пищен бюст. Стефан Данаилов нямало как да остане безразличен към такава жена.

Макар, че по онова време Карла упорито отричала слуховете за каквато и да било близост между нея и преподавателя й, в курса били убедени в противното. Правело впечатление, че Ламбо урежда все арабката за роли в постановки, а и самият той не се стараел да крие, че ливанката му е лична фаворитка. Данаилов не пропускал да похвали любимката си пред останалите професори в Театралната академия.

Сега злите езици отбелязват с нескрито задоволство, че Карла вече не прилича на нищо.

Трътлеста, отпусната, с безизразен поглед и 20 килограма отгоре, актрисата има антипатиите на доста свои колеги от Народния театър. Аркашките я гледат накриво, но не заради външния й вид, а заради липсата на талант. Мнозина са на мнение, че сценичните й и екранни изяви са тотален провал, но пък Стефан Данаилов продължава да си я харесва и покровителства.

Башар Рахал

За да се отблагодари някак на своя Мастер, миналата година Карла се съгласява да предостави жилището си за снимачна площадка на „Стъклен дом“. Сериалът, в който освен Ламбо играе и брат й Башар, е с доста свит бюджет и тузарският апартамент е идеално поле за изява на богатите персонажи от сапунката. По време на снимките домакинята гледа екшъна на живо и умира от кеф, че пак е близо до Стефан Данаилов, разгръщащ таланта си в нейната кухня.

Ако в момента Карла Рахал е идеална за ролята на 50-годишна смахната даскалица, то преди десетилетие е била героиня от мокрите сънища на меломаните. Арабката става известна като изкусителната любовница на Руши Видинлиев в клипа към парчето му „Лъжи ме“. Днес тя е наясно, че подобен шанс няма как да й се усмихне повторно.

Когато не е заета със снимките на „Революция Z“ или с някоя театрална изява, Карла се грижи за петгодишния си син Матю. Тя непрекъснато хвали хлапето си пред близки и познати, че вече може да свири по ноти, а поназнайва и френски на добро ниво.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Карла Рахал била любимата ученичка и любовница на Стефан Данаилов"

  1. диана тошевска   29.11.2012 at 23:14

    Много голяма деградация претърпя тази Карла Рахал.Няма ли срам да се показва изобщо.Тя трябва само да озвучава без да си показва селското и много нечистоплътно излъчване.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *