Камен Куката заряза Златка Райкова и се върна при семейството си

Камен Куката

  Известният плевенски мафиот Камен Балбузанов – Куката се раздели с Русата Златка, се разбра от близки до изкусителката. От няколко седмици сърцето на блондинката е свободно, а Куката се е върнал при законната си съпруга Стела.

Гангстерът и Златка бяха неразделни близо година и дори заживяха под един покрив. Куката бе превърнал блондинката в своя пленница и не й позволяваше да излиза никъде. Дясната ръка на Христофорос Атаманидис – Таки дори беше оборудвал луксозното жилище с всевъзможни глупости, с които да угоди на капризната си половинка, само и само да не прекрачва прага на апартамента без негово знание и позволение.

Златка Райкова

По каква причина Куката решил да прекрати отношенията си със Златка не е ясно, но плевенският подземен бос отдавна е известен с агресивния си характер. А когато става дума за жени, става изключително ревнив, разказват близки на Златка Райкова.

Въпреки връзката му с блондинката той отказа да се разведе със съпругата си Стела и дори и на нея беше забранил да излиза по нощни заведения и да се среща с други мъже. Русата Златка обаче изпитвала неимоверни трудности да спазва забраните на богатото си гадже. Неколкократно си позволявала волности, които Куката не можел да прости. Именно след последния им скандал, след който Куката се върнал при семейството си в Плевен, Златка опита да размекне бившия си любим, като му се обясни в любов публично. „Влюбена съм, обичам го“, изповяда се преди броени дни пред седмичник тя. Надеждата й да умилостиви Куката с емоционалните си слова обаче бързо била разбита.

„Куката извади късмет, че се раздели със Златка, тя му носеше лош късмет“, коментират близки до подземния бос. Преди повече от година той беше арестуван в постелята на Райкова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *